2777
2789
عنوان

کادویی که داده بودیم رو نخواست

309 بازدید | 24 پست

برای یکی از فامیلامون منو مامانم کادو گرفتیم مانتو ، حالا زنگ زده که برام بزرگه کجا خریدی برم عوض منم 

به نظرم خیلی حرکت خوبی نیست 

چون من که اینو خیلی وقت پیش خریده بودم الان تقریبا سه هفته از خریدش میگذره ، عوض نمیکنن 

دوما شاید نخوام قیمتشو بدونن 

سوما شاید مثلا شما از کسی هدیه گرفته باشی به کارت نیاد هدیه بدی به کس دیگه 

حالا نمیدونم دقیقا چه جوابی بدم 

راهنماییم کنید لطفا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب وقتی سایزش نبود...چیز عجیبی نگفت

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

بگو از یه شهردیگه خریدم براتون سوغاتی اوردم اندازتونو نداشتم ولی ب یادتون بودم دیگه  کوفت هم  براش نبر

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█

وا خب اندازش نی

خوب نباشه ، استفاده نکنه، بده به کسی دیگه این درسته که منو معذب کنه ، من خیلی وقت پیش خریدم چون میدونستم قراره بریم اونجا ، دیگه کادو هست، تازه منم نگفتم اگه سایزش نخورد عوض میکنه ، اگه امکانش بود میگفتم 

چه حرکت چیپی. بگو از پیج سفارش دادیم و پس نمیگیرن.

آخه مامانم سوتی داده گفته آره از فلان‌ جا گرفته ، ولی نگفته خیلی وقت پیش گرفته ، بعد کلا این مامانم خیلی زیاد صحبت میکنه سوای میده ، از دست اونم تاراحتم میتونست ی کلام بگه من نمیدونم ازش میپرسم ، الان نمیخوام مامانم دروغ گو شه 

خیلی دقت پیش برات خریدمدیگه عوض نمیکنن.اصرار کرد‌...بگوشهر دیگس

مامانم کفته از فلان منظقه خریده ولی نگفته خیلی وقت پیش خریده 

حالا گفتم ازش بگیرم پولشو بذارم تو پاکت بده ، آخه اونجوریم دلم میسوزه برای خودمم بزرگه ، ۱۱۰۰ خریدم یعنی ۲۲۰۰ باید هزینه کنم تو لین بی پولی 

آخه مامانم سوتی داده گفته آره از فلان‌ جا گرفته ، ولی نگفته خیلی وقت پیش گرفته ، بعد کلا این مامانم ...

بگو خیلی وقت پیش گرفتیم. ولی بازم حرکت این فامیلتون خیلی بد بوده. تهش میبرد دیوار می فروخت چه دلیل داره به خود طرف بگی میخوام ببرم پس بدم.