2777
2789
عنوان

18 سالگی و ازدواج

256 بازدید | 18 پست

بمولا که من فاز این دخترایی که میان تایپک میزنن میگن (18 سالمه و میخوام ازدواج کنم) رو نمی‌فهمم

من خودم 18 سالمه...نمیدونم من خیلی ذهنم بچس یا اینا خیلی بزرگن ‌....

والا من دغدغه هروزم اینه که سریال/فیلم مورد علاقم کی پخش میشه یا کراش خارجیم تو اینستاگرام چه پستی گذاشته 

خداروشکر من خودم حتی یک خواستگارم نداشتم و نخواهم گذاشت که داشته باشم....

بابا بخدا زوده خیلی زوده چرا نمیخواید جوانی کنید ؟ شما فقط یه بار جوونید ، واقعا دوست دارید تو اوج جوونی یه بچه بغلتون باشه تا عنشو پاک کنین ؟؟؟؟ 

بعضی میگن بخاطر سختگیری خانواده ، شوهر میکنیم والا بلا با شوهر آزاد نمیشید و به استقلال نمیرسید بدتر بیشتر بیشتر تو عمق گل فرو میرید و همچنین با یکسری آدم مزخرف سمج از طرف خانواده شوهرم آشنا میشید و مشکلتون چند برابر میشه 

تا وقتی تو خانواده خودتون دست بکار نشدید و جرقه نزدید با ازدواج نخواهید زد 

شاید بعضی ها با حرفام موافق نباشن ولی این یه واقعیته 

ازدواج تو سن پایین بزرگترین اشتباه زندگی ....

ته ته ازدواج برای دختر خانما بعد دانشگاه تو سن 24/25 سالگی ، تا بالغ نشدی به خواستگار و ازدواج فکر نکن 

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-

چه گل دختر عاقلی

من ۲۴ سالمه، کلی خاستگار داشتم دارم

حتی نذاشتم یکیشون بیاد

فقط و فقط مدرن، انتخاب خودم، به وقت خودش

اینا فکر میکنن فرش قرمز براشون پهن کردن، نمیدونن فقط کهنه شویی در انتظارشونه! 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز خیلی جاها رسم دارن من یک منطقه ایی رو میشناسم میگن که اگه دختر به ۲۰ رسید ترشیده هست  عیب و نقص میذارن من خودم مدرسه ام جایی هست که از همون منطقه میان کلاس یازدهم ام نصف کلاسپون عقد ان از کلاس ۷ اتفاقا هم همه شون رتضی به ازدواج نیست میگن که ما دختر دار که شدیم هرگز زیر ۱۸ سال شوهر نمیدیم 

.

چه گل دختر عاقلیمن ۲۴ سالمه، کلی خاستگار داشتم دارمحتی نذاشتم یکیشون بیادفقط و فقط مدرن، انتخاب خودم ...

بشورو بساب و گردگیری جارو و اشپزی و نیش و کنایه و دخالت بقیه  و‌..... کلا کارای خدمتکارارو رو انجام میدیم . خانه داری  همینه. 

من سنم بیشتره  اعصابم نمیکشه . نمیدونم اینا چطور میخوان تحمل کنن .

میگن سیاست داریم .

آیا  سیاست دارن لم خواهند داد و هیچ کاری نخواهند کرد ؟ :(

انوقت افسرده میشن که شدیدا 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بشورو بساب و گردگیری جارو و اشپزی و نیش و کنایه و دخالت بقیه و‌..... کلا کارای خدمتکارارو رو انجام ...

برای دخترایی که عجله شوهر دارن تو هجده سالگی عرض کردم

وگرنه منه مجرد همیشه حساس و دستمال به دستم خونه باشم😁

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
چه گل دختر عاقلیمن ۲۴ سالمه، کلی خاستگار داشتم دارمحتی نذاشتم یکیشون بیادفقط و فقط مدرن، انتخاب خودم ...

قربونت.. 

آره دقیقا واقعا فک میکنن چی انتظارشونو میکشه 

دمت گرم 

حالا کاری ب درست و غلط بودن صحبت های شما ندارم.

ولی هرکسی صلاح زندگی خودشو بهتر تشخیص میده و ما نمیتونیم بجای بقیه هم نظر بدیم و عقیده ی خودمونو درست و مال بقیه رو غلط و کذب ب حساب بیاریم.

پس بهتره ک نظر خودمونو واسه خودمون نگه داریم فقط در مواقعی ک نیاز دیدیم ابرازش کنیم.....

عزیز خیلی جاها رسم دارن من یک منطقه ایی رو میشناسم میگن که اگه دختر به ۲۰ رسید ترشیده هست عیب و نقص ...

امان از جهل و نادانی 

حالا کاری ب درست و غلط بودن صحبت های شما ندارم.ولی هرکسی صلاح زندگی خودشو بهتر تشخیص میده و ما نمیتو ...

بعضیا واقعا شعور تشخیص صلاح زندگیشونو ندارن ، دومن من کسی رو زور نکردم فقط نظرمو بیان کردم که اگاه سازی کنم حالا هر کی خواست توجه کنه هر کی نخواست میتونه تایپک رو ترک کنه ..... اینجا سایت تبادل نظره نه سایت هر‌ کی نظرشو برا خودش نگه داره 

یکی از دخترای فامیل مون همیشه بهم میگفت واسه چی درس میخونی آخرش میخوای بری کهنه شوری کنی درس چی میشه واست😂

حالا ۱۲,۱۳سالش بود اینو می‌گفت

خودش که ۱۴سالگی ازدواج کرد الآنم دوتا بچه داره

روز های خوب تو راهه...😍🥰✨

چقدخوشحالم که به این درک رسیدیمن ۱۷سااگی ازدواج کردم،یعنی خانوادم دادن تاهمیشه پشیمونم که انقد منو ز ...

قلبم 💔 واقعا خیلی درد داره...... اما از خدا میخوام لبخندو رو لبات بیاره و همیشه شاد باشی غصه چیزی رو نخور زمان ثابت نیست 

قلبم 💔 واقعا خیلی درد داره...... اما از خدا میخوام لبخندو رو لبات بیاره و همیشه شاد باشی غصه چیزی ر ...

قربونت بشم الان بعد۷سال خانوادم پشیمونن که زود دادن،تو روستامون همه حداقل ۲۰ب بالا ازدواج کردن، فقط من ۱۷

قربونت بشم الان بعد۷سال خانوادم پشیمونن که زود دادن،تو روستامون همه حداقل ۲۰ب بالا ازدواج کردن، فقط ...

خیلی بده ... چرا پشیمونی