2777
2789
عنوان

18 سالگی و ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 18 پست
خیلی بده ... چرا پشیمونی

زود که ازدواج کنی بخاطر اون مسئولیت که ب دوشته  وااقن خسته میشی ،دنبال بچگیتو دنبال ارزوهات میگردی

اکثرکسایی که سن پایین ازدواج میکنن جدا میشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضیا واقعا شعور تشخیص صلاح زندگیشونو ندارن ، دومن من کسی رو زور نکردم فقط نظرمو بیان کردم که اگاه س ...

عزیزم کشی شعور تشخیص صلاح زندگیشو نداشته باشه تا زمانی ک بی شعوریش ب من و تو ضرری نروسنه ب ما مربوط نمیشه ک راجبش اظهار نظر کنیم.

سایت تبادل نظر هست و شما کاملا درست میفرمایید منم فقط توی تاپیک شما یه نظریه ارائه دادم ک به هیچ وجه قصد تحمیل اون نظریه رو ب کسی ندارم،چون سبک زندگی و شیوه رفتار بقیه تا زمانی ک برای بنده ضرری ایجاد نکنن ب من مربوط نمیشه.

عزیزم کشی شعور تشخیص صلاح زندگیشو نداشته باشه تا زمانی ک بی شعوریش ب من و تو ضرری نروسنه ب ما مربوط ...

طرف داره زندگیشو با ازدواج به باد میده ، درسته به من و تو ربطی نداره ولی طرف بخاطر نا آگاهی دچار یه زندگی فاسد میشه ، مثلا من اگه به تو خربزه با عسل بدم میخوری؟ نه چون از منابع سلامت آگاه شدی که ممکنه این ترکیب باعث مرگ شه ..‌.. 

یکسری ها واقعا نمیدونن چه بلایی سرشون میاد وقتی تو سن 18 ازدواج میکنن ، من فقط واسه آگاه سازی تایپک زدم ، و نظرمو بزور رو سر کسی تحمیل نکردم اشتباه متوجه نشو 

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-