2777
2789

خانوما با ذخیره تخمدان پایین کسی باردار شده؟ قرص تقویتی چیزی خوردین که جواب گرفته باشین؟ مثل اوابوست یا اووژن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تازه داروهارو گرفتم به نظرت تاثیر داره؟

صددرصد تاثیر داره تا میتونی آرامش داشته باش من بشدت استرسی ام دکتر آرامبخش نوشت برام گفتم نه مصرف نمیکنم ..آرامش و اصلاح سبک زندگی و همین داروهای تقویتی حتما جواب میکیری

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ
نه ماه اول مصرفم فردا سونو دارم ببینم تأثیر داشته یانه

عزیزم من الان پریودم داروها رو شروع کردم . تا روز چندم سیکل دارم بخورم ؟ اگه یک‌درصد باردار بشیم و ندونیم و دارو بخوریم اشکالی نداره؟ روی دارو نوشته دوران بارداری و شیردهی باید با مشورت دکتر باشه 

عزیزم من الان پریودم داروها رو شروع کردم . تا روز چندم سیکل دارم بخورم ؟ اگه یک‌درصد باردار بشیم و ن ...

دکتر باید بهت بگه عزیزم..منم امروز سونو دادم در کمال ناباوری فولیکول عالی داشتم واقعا داروهای این ماه جواب داد...امشبم آی یو آی میشم.. دیگه هرچی صلاحه

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ

سلام عزیزم تو پست ها متوجه شدم گویا ذخیره شما هم کمه.من آبان آز دادم ذخیرم ۱.۶۱ هست ۳۴ سالمه.تو سونو گرافیای پیاپی متوجه شدم ضخامت آندومترمم کمه....حدود ۶.۵ نیمه سیکل.
بشدت دچار استرس و شوک شدم و ترسیدم...
بنظرتون شرایطم چطوره؟