saaaaaamiiiingol مدیر استارتر عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 9133 عنوان مگه نمیگن به هر چی باور داشته باشی میرسی 133 بازدید | 16 پست من برا یه چیزی خیللللی تلاش کردم و از ته دلم باور داشتم که نتیجه صد در صد میگیرم ،اونقدی باور داشتم که اون اتفاق رو انجام شده میدونستم پس چرا نشد ؟؟ خدا اخه یه چیزی بگو چرا هر چی نشدنه گذاشتی تو زندگی من 😔😔😔حتی دیگه حوصله گلایه کردنم ندارم ... 1403/05/16 | 00:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
raaaaha_rp عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 3509 چرته بابا همش.منم کپ تو.هوف دیگه موندم واقعا خسته تر از خسته:/
پاتراآخوندی عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 1775 منم عین توهم اسی دست برای طلا ببرم خاک میشه خدایا کمکم کن جز تو هیچکس رو ندارم که دلسوزومهربان باشه
jazirehaklili عضویت: 1402/08/20 تعداد پست: 5249 عزیزم این مطالب مال روانشناسی زردن. وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم. دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚♀️🧚♂️🧚🌷
saaaaaamiiiingol مدیر استارتر عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 9133 چرته بابا همش.منم کپ تو.هوف دیگه موندم واقعا خیلی امید داشتم یهو یه چیزی درونم ریخت، انگار به ته رسیدم ...
saaaaaamiiiingol مدیر استارتر عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 9133 منم عین توهم اسی دست برای طلا ببرم خاک میشه خودمو خیلی کنترل کردم ولی نشد اخرشم بغضم ترکید خو چرا، چرا نمیشه اخه ...
raaaaha_rp عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 3509 خیلی امید داشتم یهو یه چیزی درونم ریخت، انگار به ته رسیدم منم ب ته رسیدم،رابطه ۹سالم ب هیجا نرسید،سرهرکاری میرم نمیشه برام،اصن اوضاع تخماتیکیه خسته تر از خسته:/
کتبدیلت عضویت: 1401/08/12 تعداد پست: 17104 منم تلاش کردم کلی نذرو دعا کردم کاملا باور داشتم میشه حتی یک لحظه شک نکردماما مشکلم بزرگتر شد اب پاکی ریختن رودستم 😭 لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته
saaaaaamiiiingol مدیر استارتر عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 9133 منم ب ته رسیدم،رابطه ۹سالم ب هیجا نرسید،سرهرکاری میرم نمیشه برام،اصن اوضاع تخماتیکیه 😓😓😓 ...
jazirehaklili عضویت: 1402/08/20 تعداد پست: 5249 عزیزم این مطالب مال روانشناسی زردن. باید هدف هایی که تعیین میکنی معقول و دست یافتنی باشه. و بشه براش برنامه ریزی کرد. وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم. دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚♀️🧚♂️🧚🌷
saaaaaamiiiingol مدیر استارتر عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 9133 منم تلاش کردم کلی نذرو دعا کردم کاملا باور داشتم میشه حتی یک لحظه شک نکردماما مشکلم بزرگتر شد اب پاک ... ببین من اصلا نذر و نیاز نکردم تلاش کردم خیلللی همون اولش قبل از اینکه تصمیمشو بگیرم دودل بودم پیش یه ادم معتبر استخاره گرفتم گفت استخاره ت خیلی خوب اومده انجام بده مطمعن شده بودم دیکه و کامل تلاشمو کردم اخه چرل اینطور شد ...
پاتراآخوندی عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 1775 خودمو خیلی کنترل کردم ولی نشد اخرشم بغضم ترکید خو چرا، چرا نمیشه اخه بعضی ها سرنوشتشون اینطوریه نمیشه کاریش کرد درست مثل من خدایا کمکم کن جز تو هیچکس رو ندارم که دلسوزومهربان باشه
saaaaaamiiiingol مدیر استارتر عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 9133 باید هدف هایی که تعیین میکنی معقول و دست یافتنی باشه. و بشه براش برنامه ریزی کرد. بابا نعقول بود دست یافتنی بود، تلاش کردم براش ،چیز غیرممکنی نبود ...
jazirehaklili عضویت: 1402/08/20 تعداد پست: 5249 بابا نعقول بود دست یافتنی بود، تلاش کردم براش ،چیز غیرممکنی نبود متاسفم.😔 وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم. دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚♀️🧚♂️🧚🌷
کتبدیلت عضویت: 1401/08/12 تعداد پست: 17104 ببین من اصلا نذر و نیاز نکردم تلاش کردم خیلللی همون اولش قبل از اینکه تصمیمشو بگیرم دودل بودم پیش یه ... نمیدونم از کار خدا سردر نمیارم ما ک تلاش میکنیم چرا نتیجه نمیگیریممگه خودش نگفته تو هر کاری از تو حرکت از من برکت بس کو لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته