2777
2789

من برا یه چیزی خیللللی تلاش کردم و از ته دلم باور داشتم که نتیجه صد در صد میگیرم ،اونقدی باور داشتم که اون اتفاق رو انجام شده میدونستم 

پس چرا نشد ؟؟ خدا اخه یه چیزی بگو  چرا هر چی نشدنه گذاشتی تو زندگی من 😔😔😔

حتی دیگه حوصله گلایه کردنم ندارم 

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم این مطالب مال روانشناسی زردن.‌

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
عزیزم این مطالب مال روانشناسی زردن.‌

باید هدف هایی که تعیین میکنی معقول و دست یافتنی باشه. و بشه براش برنامه ریزی کرد.‌

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
منم تلاش کردم کلی نذرو دعا کردم کاملا باور داشتم میشه حتی یک لحظه شک نکردماما مشکلم بزرگتر شد اب پاک ...

ببین من اصلا نذر و نیاز نکردم 

تلاش کردم خیلللی 

همون اولش قبل از اینکه تصمیمشو بگیرم دودل بودم پیش یه ادم معتبر استخاره گرفتم گفت استخاره ت خیلی خوب اومده انجام بده 

مطمعن شده بودم دیکه و کامل تلاشمو کردم 

اخه چرل اینطور شد

...
بابا نعقول بود دست یافتنی بود، تلاش کردم براش ،چیز غیرممکنی نبود

متاسفم.‌😔

ببین من اصلا نذر و نیاز نکردم تلاش کردم خیلللی همون اولش قبل از اینکه تصمیمشو بگیرم دودل بودم پیش یه ...

نمیدونم از کار خدا سردر نمیارم ما ک تلاش میکنیم چرا نتیجه نمیگیریم

مگه خودش نگفته تو هر کاری از تو حرکت از من برکت بس کو

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته