2777
2789
عنوان

کلومفین

282 بازدید | 9 پست

دوستان دکتر برام قرص کلومفین نوشته ک از روز سوم پری شبی دوتا بعد ک تموم شد از فردا شبش یک شب درمیان نزدیکی 

اما من تو اونروزا اصلا احساس نمیکنم دارم تخمکگذاری میکنم  

خدا جونم مرسی 

عزیزم به منم دکتر داد تا 9سیکلم با دوتا امپول واسه چهارده سیکلم . تخمک گذاری نمیکنی تخمکات رشد میکنن تا چهارده سیکل

خدایا به داده و ندادهو گرفته ات شکر که داده ات نعمت و نداده ات حکمتاست و گرفته ات امتحان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما چجوری مصرف میکنید و چ روز ای از سیکلتون نزدیکی دارید  البته شرمنده ک می پرسم آخه سه چهار م ...

به من از سه پری تا 9پری داد. دوتا امپولم داد که هشت ساعت بعدش باید نزدیکی کنم بعدشم ی شب در میون نزدیکی داریم

خدایا به داده و ندادهو گرفته ات شکر که داده ات نعمت و نداده ات حکمتاست و گرفته ات امتحان

عزیزم منی که دوساله این داروهارو میخوزم تا حالا ندیدم دکتری اینجوری بگه قبلا از پنج سیکل میدادن تا نهم سیکل ینی پنج شب ولی الان از دوم یا سوم سیکل تا پنج شب وقتی تموم شد روز ششم پری میری سونو اگه اندازه فولی هات خوب بود که هیچ اگه نه امپول بهت میده بزنی تا سایزشون بزرگ بشه دوباره روز دوازده پری میری سونو اگه همه چی خوب بود آمپول اچ سی جی که برای آزاد شدن تخمک هست بهت میده و ۳۶ ساعت بعد میری برا نزدیکی تا بیستم پریودی یه شب درمیون

خدایا با تمام وجودم دوست دارم ممنون که توی تک تک لحظات در کنارمی