2789

ی مجری صدا و سیما که به عمر کنکور نداده و سر از کنکور درنمیاره مدام توییت میزنه لغو تاثیر معدل 

لطفا از طرف بچه های منطقه محروم حرف نزنید 

خیلی از دوستان من که با کنکور ناعادلانه عمومی که هیچ ربطی به پزشکی نداشت پشت کنکور موندن ولی با اومدن تاثیر و کاهش هزینه هاشون و تلاش رفتن رشته مورد علاقه ای که حقشون بود 

چرا کسی باید به خاطر درصد پایین عربی و ادبیات از رفتن به رشته تاپ محروم بشه؟

کنکور عمومی هم غیراستاندارد بود 

چطور هم زیست فیزیک شیمی زمین ریاضی عربی فارسی زبان ادبیات سنگین تو 4 ساعت سرنوشت رقم میزد؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تلاش و هدف ما مشاورین

حذف عمومی ها

و تبدیل تاثیر قطعی به تاثیر مثبته

شماامسال که درصد تاثیر معدل ۵۰ هست

تفاوت رتبه های ناحیه های اموزشی و ظلمی که به مناطق کم برخوردارشده رو متوجه میشید...

ظلم تاثیر معدل از ظلم کنکورعمومی هم بیشتره

هرآنچهدارمازلطفخداست🌱🌸درخواستدوستیعزیزانکنکوریبلامانعاست😊🙏

درسته ولی الانم بازم همون اشه و همون کاسه 

همین موسسه های کنکوری و....کلی کلاس های VIP فقط برای نهایی میزارن

و همه سوالات نهایی رو دیدن به هیچ عنوان عادلانه نیست

و در حد تدریس یک معلم معمولی تو مدرسه دولتی نیست

در هر صورت همیشه این وسط این چیزا هست

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

الان مثلا این نهایی خیلی با اوضاع بچه های مناطق محروم جوره؟والا دانش اموزی که تو شهر بود به زور قبول ...

بله دوستام رو دیدم از پس نهایی بر اومدن 

اما چون استاد خوب نداشتن واسه عمومی ها و تست هاشون بشدت سخته موندن پشت

الان خوبه ؟ بفرمایید تشریف ببربد معدل ۲۰ که مثل نقل و نبات ریخته بگیرید و پزشکی بیارید 🙄

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚