وای نه اصلاااا این یه شایعه بی منبعه و کاملا غلطه خمیر دندون پوست رو نابود میکنه
ببین وقتی که پوست میسوزه خودش داغون شده درسته درمان نمیکنه ولی خنک میکنه
ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد تو دعات منو دعا کن صلواتممیخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم یه زمان اینطور فکر میکردم ولی در موردش تحقیق مفصل کردم خیلی بدتر میشه شرایط من یادمه نوجوانی رو ...
خب اون آره جوش مگه سوختگی روش خمیر دندون میزدی
فقط بابت خنکیش خوبه وگرنه برای دندونم خوب نیست😂
ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد تو دعات منو دعا کن صلواتممیخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
من هیچ تجربه ای ندارم ولی داییم همین ی هفته پیش پاشون سوخت یکی دو روز برا دکتر رفتن دیر کردن میگن وقتی رفتن دکتر گفته همین خود درمانی هاتون بدتر کرده قشنگ پوست و گوشت پاشون رو تراشیدن وحشتناک بوده ب نظرم خیییلی زود ببرین دکتر فقط اون میدونه باید چیکار کنه
لطفا هر کس امضامو میبینه با قلب مهربونش برای حاجت رواییم یه صلوات بفرسته 🙏💛