2777
2789
عنوان

تروخدا جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 32 پست
وای نه اصلاااا این یه شایعه بی منبعه و کاملا غلطه خمیر دندون پوست رو نابود میکنه

ببین وقتی که پوست میسوزه خودش داغون شده درسته درمان نمیکنه ولی خنک میکنه

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین وقتی که پوست میسوزه خودش داغون شده درسته درمان نمیکنه ولی خنک میکنه

منم یه زمان اینطور فکر میکردم ولی در موردش تحقیق مفصل کردم خیلی بدتر میشه شرایط 

من یادمه نوجوانی رو جوشم زدم 

پوستم به شدت سوخت و لک‌افتاد 

ینی یه روزی همه چی درست میشه؟ 

منم یه زمان اینطور فکر میکردم ولی در موردش تحقیق مفصل کردم خیلی بدتر میشه شرایط من یادمه نوجوانی رو ...

خب اون آره جوش مگه سوختگی روش خمیر دندون میزدی 

فقط بابت خنکیش خوبه وگرنه برای دندونم خوب نیست😂

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

من با ابجوش پام‌سوخته ،رفتم‌بیمارستان  چنان پوستای سوخترو میکَند ک بیهوش شدم از درد، ولی خدا خیرش بده جاش نموند

ولی من کلآ روشو باز گذاشتم ولی خیلی مراقب بودم

مثل‌ماه باش، همیشه کامل نیست؛اما‌همیشه زیباست🌛✨️

من هیچ تجربه ای ندارم ولی داییم همین ی هفته پیش پاشون سوخت یکی دو روز برا دکتر رفتن دیر کردن میگن وقتی رفتن دکتر گفته همین خود درمانی هاتون بدتر کرده قشنگ پوست و گوشت پاشون رو تراشیدن وحشتناک بوده ب نظرم خیییلی زود ببرین دکتر فقط اون میدونه باید چیکار کنه 

لطفا هر کس امضامو میبینه با قلب مهربونش برای حاجت رواییم یه صلوات بفرسته 🙏💛
هوا گرمه شاید زیر پانسمان عرق میکنه که اذیت میشه. پماد سوختگی ریکاوری از داروخونه بگیرید بزنید. چرا ...

دکتر بردیم پماد میزنن پانسمانش میکنن با پانسمان بیشتر اذیت میشه

منم اینجوری شدم رفتم بیمارستان سوختگی آمپول کزاز زد بعد یدونه پماد ویتامین آد رو خالی کرد رو محل سوخ ...

منم سوالم اینه که باز بزاریم یا پانسمان کنیم دکتر پانسمان کرده اما اونطوری گرم میشه دردش بیشتر میشه

والا تا ما می‌سوختیم یه خمیر دندون میزدن روش میگفتن الان شاید بدتر بسوزی ولی دیگه بعدا نمیسوزی

عزیزم با خمیر دندون درست نمیشه خیلی زیاد سوخته بردیم دکتر فقط سوالم این بود باز بزاریم یا نه