2777
2789
عنوان

تروخدا جواب بدین

458 بازدید | 32 پست

💢سلام خانما تروخدا کمک 💢💢

دیشب پای پدرم آبجوش ریخته سوخته پوستشو کندم کرم زدن با گاز استریل باند پیچی کردن اصلا از درد نمیتونه وایسا مسکن و آمپولم جواب گو نیست فقط وقتی پانسمان باز میشه هوا میخوره حالش خوب میشع میخواستم بپرسم کسی تجربه سوختگی با آبجوش داشته پانسمانشو میتونیم باز بزاریم اونطوری زود خوب میشه ؟

عزیزم شب باند پیچی کن درطول روز بزار هوا بخورخ اصلا اب بهش نخور و اینکه چرک خشکن هر ۸ ساعت بهش بده هر ۱۲ ساعت یه مسکن سعی کن با الکل هر ۱۲ ساعت ضد عفونی کنی و شب باند پیچی ک موفع خواب اذیت نشه

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بذار هوا بخوره زودتر خوب میشه اصلا هم با صابونهای بیرون نشورید محل رو فکر کنم صابون مخصوص داره 

همه میخوان برن بهشت...ولی کسی نساخته بهشت...فقط همه میخوان برن...پس بهشتی وجود نداره

هوا گرمه شاید زیر پانسمان عرق میکنه که اذیت میشه. پماد سوختگی ریکاوری از داروخونه بگیرید بزنید. چرا به دکتر نشون نمیدین؟

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما

والا تا ما می‌سوختیم یه خمیر دندون میزدن روش میگفتن الان شاید بدتر بسوزی ولی دیگه بعدا نمیسوزی

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

اگه سوختگی شدید ببرین دکتر با کرم سوختگی سعی کن دورش ماسج بدی

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

واسه سوختگی پماد زینک عالیه

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

سلام گلم نورمحمدی هستم مشاور ومدرس طب سنتی

سوختگیهای عمقی

استفاده از ترکیب:
 ۵ واحد روغن زیتون
 ۲ واحد عسل
به جای روغن زیتون می توان از کره گاوی یا روغن کنجد استفاده نمود.

برای بستن روش هم ی باند نازک بنداز ک عفونت نکنه و اذیت هم نشه

من با آبجوش از ی انگشت بالای زانو تا رون سوختم براش پماد آلفا بخرین خیلی سریع خوب میشه . طرز استفادشم اینطوره که هرروز با سرم یا آب ولرم محل سوختگی رو شستوشو میدی بعد با باند(من پلاستیک میذاشتم با چسب میچسبوندم حس خنکی بهم میداد دردم آروم تر میشد)میبندیش تا ۲۴ ساعت بعد. سر ی هفته لایه های مرده جدا میشن خوب میشه

والا تا ما می‌سوختیم یه خمیر دندون میزدن روش میگفتن الان شاید بدتر بسوزی ولی دیگه بعدا نمیسوزی

وای نه اصلاااا این یه شایعه بی منبعه و کاملا غلطه خمیر دندون پوست رو نابود میکنه

خیلی خیلی خیلی به دعاهاتون‌احتیاج دارم ...