عزیزم شب باند پیچی کن درطول روز بزار هوا بخورخ اصلا اب بهش نخور و اینکه چرک خشکن هر ۸ ساعت بهش بده هر ۱۲ ساعت یه مسکن سعی کن با الکل هر ۱۲ ساعت ضد عفونی کنی و شب باند پیچی ک موفع خواب اذیت نشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا تا ما میسوختیم یه خمیر دندون میزدن روش میگفتن الان شاید بدتر بسوزی ولی دیگه بعدا نمیسوزی
ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد تو دعات منو دعا کن صلواتممیخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد تو دعات منو دعا کن صلواتممیخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
من با آبجوش از ی انگشت بالای زانو تا رون سوختم براش پماد آلفا بخرین خیلی سریع خوب میشه . طرز استفادشم اینطوره که هرروز با سرم یا آب ولرم محل سوختگی رو شستوشو میدی بعد با باند(من پلاستیک میذاشتم با چسب میچسبوندم حس خنکی بهم میداد دردم آروم تر میشد)میبندیش تا ۲۴ ساعت بعد. سر ی هفته لایه های مرده جدا میشن خوب میشه