2777
2789
عنوان

به نظرتون من بدجنسم 😥

111 بازدید | 11 پست

بچه ها

من مجردم . بعد دانشگاه کلی جون کندم تا توی یه شرکت استخدام شدم. با حقوق یه قرون دوزار شروع کردم. الانم نهایتا حقوقم طبق قانون کاره و بدون بیمه. البته با ساعت کاری فراتر از قانون کار. خیلی برای زندگیم تلاش میکنم.

یه دوست صمیمی دارم از راهنمایی دارم که متاهله . اون شاغل نیست . خیلی دوست داره شاغل شه. من از درامد و پسندازام جلوش چیزی نمیگم. یا طلاهایی که از پسندازم خریدم و بهش نگفتم هیچ وقت. از رو اینکه شاید دلش بخواد ، شاید دلش بشکنه، یا شاید ناخواسته دچار چشم زخم شم. یه زنجیر گردنم هست حدود ۲۰ گرمه. ۲ سال کار کردم تا تونستم بخرمش. خواستم از خودم براش عکس بفرستم زنجیر و از گردنم در اوردم که تو عکس نیوفته 😓 خودم خیلی ناراحت شدم. خیلی اعصابم بهم ریخت که خب چرا دارم از دوست صمیمیم پنهونش میکنم 😣 به نظرتون کار من بدجنسیه؟ والا فقط از چشم زخم و دل شکستن میترسم. دوستمم از خوشیاشو پسندازا و هدیه‌هایی که از همسرش میگیره بهم نمیگه. مگه اینکه حرفش پیش بیاد و یه چیزایی بگه ... هر وقت به هرکی میگم میخوام کاری کنم بدتر کارم گره میخوره نمیشه اصلا. شمام اینطوری اید یا من بد دلم؟! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما بدجنس نیستی عزیزم کار درست رو میکنی که چیزی به کسی نمیگی  ولی دیگه نمیخواد عکس میگیری گردنبند رو دربیاری 

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
بیل گیتس با اون همه ثروت چشم نمیخوره

چی رو با چی داری مقایسه میکنی اخه؟ تو دنیای واقعی چشم زخم ندیدی؟

میگم دوستم عاشق اینه که شاغل شه، ولی شرایطش نمیذاره. بعد جلوش بگم ارخ فلان تومن جمع کردم و فلان گرم طلا خریدم خب دلش نمیکشنه؟ ناخواسته با یه اه کشیدن چشم نمیخوره ادم؟ از این نظر به قضیه نگاه کن 😓