یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
انقد طرفمو دوست دارم میخام بچلونمش سیر نمیشم از چلوندنش انگار دلتنگیم رفع نمیشه
خدا برا هم نگهتون داره
فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
آخه عزیزم از شدت دوست داشتنه منم اینجوری ام🥴انقد طرفمو دوست دارم میخام بچلونمش سیر نمیشم از چلوندنش ...
البته من نیشگون نمیگیرم سیلی هم نمیزنم بیچاره رو🥴🫀
1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
خشونت به کار نبر طرف مثل من فراری میشه 😂😂😂 خدا شما رو هم برا هم حفظ کنه
دیگه هم تا این حد خشونت نمیکنم که سیلی بزنم یا نیشگون بگیرم ولی دوسش دارم از دوست داشتنمه میدونم عادیه برا من🥲🫂
مرسی عزیزم
1
5
10
15
20
25
30
35
40