2777
2789
عنوان

نامزدی که منو میچلونه

941 بازدید | 14 پست

در هر صورتی یا دس میزنه به موهام یا انقدر صورتمو فشار میده همه ارایشم بهم میخوره یا سیلی میزنه به رونم یا گاز میگیره کبود میشه یا نیشگون میگیره 

از دستش دارم سر به بیابون میزارم😑😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه عزیزم 

از شدت دوست داشتنه منم اینجوری ام🥴

انقد طرفمو دوست دارم میخام بچلونمش سیر نمیشم از چلوندنش انگار دلتنگیم رفع نمیشه

خدا برا هم نگهتون داره 

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
آخه عزیزم از شدت دوست داشتنه منم اینجوری ام🥴انقد طرفمو دوست دارم میخام بچلونمش سیر نمیشم از چلوندنش ...

البته من نیشگون نمی‌گیرم سیلی هم نمی‌زنم بیچاره رو🥴🫀

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
۶ ساله باهاشم😑😂 یه بار جوری منو بغل کرد یکی از دنده هام از جاش در رفت

تا نرفتی زیر یه سقف و دو سه سال نگذشته همین جوری هستن بعد مرض میگیرن و عوض میشن 

انشا الله شوهر تو مثل ماها نباشه

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
آخه عزیزم از شدت دوست داشتنه منم اینجوری ام🥴انقد طرفمو دوست دارم میخام بچلونمش سیر نمیشم از چلوندنش ...

خشونت به کار نبر طرف مثل من فراری میشه 😂😂😂 خدا شما رو هم برا هم حفظ کنه

خشونت به کار نبر طرف مثل من فراری میشه 😂😂😂 خدا شما رو هم برا هم حفظ کنه

دیگه هم تا این حد خشونت نمیکنم که سیلی بزنم یا نیشگون بگیرم ولی دوسش دارم از دوست داشتنمه می‌دونم عادیه برا من🥲🫂

مرسی عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40