2777
2789
عنوان

بیاید بگید بعد از تیکه اونشب تو مهمونی امشب چکار کنم جلو مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیا که شاه کلیدت دست من 

برو بشین و بعد از غذا کمک کن جمع من بعد بیا بشین  بعد از چند دقیقه جوری که همه بشنون از جمله مادرش بگو ببخشید فلانی همون که خونشونین. ببخشید فلانی نمیام کمکت من راستش برا اینکه همیشه دستکش پاره میکنم برا همین ظرفارو کمک نکردم که  دستکشتون خراب نشه با خنده بگو 

حالا حتما باید ظرف بشوری که شده دغدغت؟؟ تو خودت مهمانی نه میزبان . چرا دخترای خودش نشورن؟؟ چرا انقدر ...

حققققققققق تا صبح

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!
بیا که شاه کلیدت دست من برو بشین و بعد از غذا کمک کن جمع من بعد بیا بشین بعد از چند دقیقه جوری که ه ...

آخه طرف پیره سنی ازش گذشته پا و کمر درد داره

حس خوبی ندارم غذا بزاره جمع کنه بشوره منم هیچ کمکی ندم بهش که☹

من میبودم همونجا درجا جوابشو میدادم تا کار ب مهمانیای بعدی نکشه.

مادرشوهرت بهت گف دستکش پاره میکنی همیشه؟ میگفتی من این مدلیم  بعدم تااخرش اخم میکردی

بخداکه هرکس قهرو ناز داره عزیز تره. چیه هی مراعات کنی و باجنبه بازی دراریم

🖤