2777
2789
عنوان

مادر بدجنس

789 بازدید | 24 پست

سلام الان که دارم این تاپیک رو می‌نویسم با حالت اشک می‌نویسم ،از بچگی از مامانم فقط بدجنسی یادم میاد که برا هر چیز کوچیکی کتکم میزد  حتی الان که 15 سالمه،، بعد از فوت بابام سریع رفت تو فاز دوستی و نیومدن خونه و منم پیش بابابزرگم میزاشت،، بعد از دوسال باهمونی که دوست بود ازدواج کرد البته منم خیلی اذیت شدم اصلا پیشم نمیومد فقط با تلفن داشت حرف میزد یا چت میکرد ،،، الان شوهرشو آورده تو خونه خودمون ,یعنی خونه نخرید ما داشتیم یعنی بابام داشت،،، الآنم گهگاهیی منو اذیت می‌کنه تهدید می‌کنه می‌کشمت در اتاقمو میکوبه تو دعوا با مامانم خب منم کاری نداشتم مامانمم میگه نه تو اشتباه کردی تو دعوا دخالت کردی عصبی شده هیچی کلا اوضام خرابه تک فرزندم و الان دوست دارم سگ داشته باشم گفتم پول تخت و سرویس کمد رو بده سگ نمی‌ده مامانم و الآنم سر بحث سگ اومد کتکم زد ،،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم شما از اون خونه ارث دارين درسته؟ رفتين واسه انحصار وراثت؟ كاراشو كردين؟ خونه بيشترش مال شماست و اموال ديگه هم اگه پدرتون داشته باشه و يا حساب بانكي و يا حقوق هم بيشترش مال شماست 

اينو به خاطر مادرتون نميگم به خاطر ناپدري ميگم ،، با مادرتون تنش دارين احتمالا اين ها در همه ي نوجوان ها باشه اما اينكه ناپدري اومده با شما زندگي ميكنه يه جوريه ! 

الهییی :) 💔نمیتونی پیش پدربزرگت زندگی کنی ؟!

پدر بزرگم میخاد زن بگیره نمیتونم وگرنه میرفتم ،احساس میکنم برم خودمو ضعیف نشون بدم پیش ناپدریم خیلی سرخورده میشم خونه رو بدم در اختیار اونا

پدر بزرگم میخاد زن بگیره نمیتونم وگرنه میرفتم ،احساس میکنم برم خودمو ضعیف نشون بدم پیش ناپدریم خیلی ...

ناپدریت باهات بد رفتار میکنه ؟!

نَشَوَد دآم وَ قَفَس ، مآنِعِ پَروآزِ کًسی ؛ 🌱🤍
عزيزم شما از اون خونه ارث دارين درسته؟ رفتين واسه انحصار وراثت؟ كاراشو كردين؟ خونه بيشترش مال شماست ...

متاسفانه مادرم از طریق مهریه اقدام کرده ارث نمونده،همه چیز رو به حساب مهریه برداشته ،منم مشکلی ندارم ولی همش میگه از خونه برو بیرون جای تو اینجا نیس

پدر بزرگم میخاد زن بگیره نمیتونم وگرنه میرفتم ،احساس میکنم برم خودمو ضعیف نشون بدم پیش ناپدریم خیلی ...

حق داري خونه رو نده و بعدا سهمتو بفروش فردا اين سرمايه رو واسه دانشگاه و جهيزيه احتياج داري 

ناپدریت باهات بد رفتار میکنه ؟!

خیلی مودی هست  اول خوب بود بعدش مامانم با من بد رفتاری داشت منو کتک می‌زد اون هم تهذیداش شروع شد حرف بزنی میشکمت و اینا اونم تو دعوا با مامانم بهم گفت

متاسفانه مادرم از طریق مهریه اقدام کرده ارث نمونده،همه چیز رو به حساب مهریه برداشته ،منم مشکلی ندارم ...

رفتي پيش وكيل صحبت كردي؟؟

حتما برو پيش يك وكيل و صحبت كن با تمام جزييات 

به حرفاي مادرت اعتماد نكن حتما حتما خودت تحقيق كن و پرس و جو كن 

خب عزيزم مشكلي نداري بايد نهايت تا دو سال ديگه از خونه بري و به سختي زندگي كني!! اينكه ميگي مشكلي نداري هم خيلي غير منطقي است