2777
2789
عنوان

مادر بدجنس

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما بایه وکیل صحبت کن نمیشه که همشومادرت برداره تو چیزی بهت نرسه

از الان 15 سالمه نمیدونم چیکار کنم بلد نیستم ،مامانمم میگه میخای فرار کنی من خودم میزارم برات کنار ولی خودم از ایندم میترسم پولو قیمه قیمه کنه چون همش به این و اون قرض میدع

آره دیگه دوست دارم از خونه فرار کنم ،ملمانم میگه خونه ی کنه برو بیرون منم میگم خونه منم هست میگه خون ...

ساده نباش 

تو قوانين و نميدوني حتما برو پيش يك وكيل خوب مشاوره كن ( البته به كسي نگو، مادرت نفهمه بهتره) 

عمه اي عمويي كسي رو نداري؟ 

ساده نباش تو قوانين و نميدوني حتما برو پيش يك وكيل خوب مشاوره كن ( البته به كسي نگو، مادرت نفهمه بهت ...

همه عمو عمه هام بامن قطع ارتباط کردن نمی‌دونم چرا چون مامانم ازدواج کرده منو گذاشتن کنار ،،،

چند وقت پیش یکی از عمو هام می‌گفت چون ما می‌خواستیم برات کنار بزاریم مامانت عصبی شد و قطع ارتباط کرد ،نمیدونم مامانمم آدم بدی نیست شاید من خیلی زیاده روی کردم تو خواسته سگ ولی اونجوریم نیست که بخواد بالا بکشه چیزی رو

فكر ميكنم مادرت ميتونست قيم باشه و بعد ازدواج مادرت پدربزرگ يا عمو ميتونن قيم باشن 

به هر حال با وكيل مشورت كردن هيچ ضرري نداره ، خيلي از وكيل ها مشاوره اول رايگان هستن و اگه هم پولي بگيرن ، پول كمي است 

وقتي حق و سهمت و ندادن و چيزي از پدرت بهت نرسيده واقعا بايد شك كني به هر حال ١٥ سال هم سن كمي نيست ا ...

واقعا کاری از دستم بر نمیاد ،نمیدونم چیکار کنم ،مامانم از پولای بابام داده ب شوهرش ماشین خریده منم عصابم بهم ریخت بهشم گفتم پس من چی ایندم و اینا 

میگه تو نگران نباش ب وقتش من مردم می‌رسی ب چیزی و میگه چون از طریق مهریه اقدام کرده چیزی ب من نمیرسع مگر اینکه ب خواسته خودش چیزی رو به نامم بزنه اینم حرف من نیست با یکی از اشناهامون صحبت کردیم که از وکیل پرسیده ولی واقعا دغدغه‌های من ارث و پول نیست آدم غریبه نیس مادرمه ولی من از دست بعضی رفتاراش عصبی شدم مثلا از پول پدرم کاری برا من نکرده قرار بود سرویس خواب بخره و نخرید منم گفتم ازون پول 20 میلیونی کمتر حالا سگ بخره ،نخرید منم عصبی شدم

فكر ميكنم مادرت ميتونست قيم باشه و بعد ازدواج مادرت پدربزرگ يا عمو ميتونن قيم باشن به هر حال با وكيل ...

برای اینکه مهریه رو بگیره قیم عموم شد و الان میخواد خودش قیم بشه