2777
2789
عنوان

برا تشکیل شدن قلب جنین چی خوبه خانوما بیاین همه چی بخوریم خوبه براش

| مشاهده متن کامل بحث + 3234 بازدید | 19 پست
شما خودت انجام دادی نتیجه گرفتی؟؟؟

اره من شش هفته رفتم سونو گفت فقط ساک خالی هس و احتمال زیاد پوچه منم هر روز سوره حجرات خوندم رب انار ملس و به و عناب هم خوردم و پایان هشت هفته رفتم خدارو شکر تشکیل شده بود

از سال ۹۷ با سایت آشنا شدم و یه کاربری تعلیق شده...اومدم تا مثل خیلیا اینجا یکم درد و دل کنم😊
شنیدم بادام درختی خوبه ولی پسته گرمیه نباید بخوری تو حاملگی راسته به نظرت؟؟

جفتش خوبه عزیزم بادام خیلی عالی تره . گردو مقدار گرمیش بالائع که تو بارداری اصلا ممنوع نیست نشنیدم پسته رو. کتاب ریحانه بهشتی رو دانلود کن همه ی اینا توش هست

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره من شش هفته رفتم سونو گفت فقط ساک خالی هس و احتمال زیاد پوچه منم هر روز سوره حجرات خوندم رب انار ...

خدارو هزار مرتبه شکر تروخدا برا منم دعا کن خیلی دلم گرفته 😔❤️

خدارو هزار مرتبه شکر تروخدا برا منم دعا کن خیلی دلم گرفته 😔❤️

نگران نباش عزیزم خیلی ها بارداری اول قلبش تشکیل نمیشه و بارداری بعد کاملا نرماله

البته درکت میکنم منم اون دو هفته کلی گریه کردم و استرس کشیدم ولی خدا روشکر گذشت و البته فهمیدم اولین استرس مادر شدن بود و قراره ادامه داشته باشه😅

از سال ۹۷ با سایت آشنا شدم و یه کاربری تعلیق شده...اومدم تا مثل خیلیا اینجا یکم درد و دل کنم😊
نگران نباش عزیزم خیلی ها بارداری اول قلبش تشکیل نمیشه و بارداری بعد کاملا نرمالهالبته درکت میکنم منم ...

واقعا مادر خیلی بدبخته همه بلاهای دنیا سرش میاد ولی مردا راحتن خوشبحالشون