2777
2789
عنوان

کتاب سیمی یا چی😁

676 بازدید | 33 پست

من دهم میرم 

تو فکرم افتاده کتابامو سیمی کنم دودلم

منگه بدم میاد چون متن کتاب میره زیر منگه

سیمی ام مامانم میگه مال بچه ابتداییاس :/

تاحالا سیمی نکردم کتابامو . روز اخر مدرسه همشون پر پر شده بودن. میخام امسال سیمی کنم ولی مامانم میگه پاره میکنی.

از یه طرفم میترسم اگه سیمی نکنم سرنوشت اینام بشه عین قبلیا همش پر پر😂

الان بمن بگید سیمی بهتره یا یا کلا همینجوری بزارم بمونه عین قبلیا...

با منی که به کل دنیای سینما چشم دارم از بازیگر مورد علاقه داشتن حرف نزنید، با تشکر😔😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما سیمی کن دیگه بچه نیستی که پاره کنی من پسرام کوچیکن وگرنه حتما سیمی میکردم خیلی خوب و مرتبه

اخه من یه ذره با خشونت با کتابام رفتار میکنم دست خودم نیست😂

مثلا یه چیزیو اشتباه نوشتم دارم پاک میکنم یهو پاره میشه 😂😂🤦‍♀️

دست خودم نیست نمیدونم چرا میترسم حرف مامان درست باشه انقد سلیطه بازی در بیارم پاره شون کنم😂😂

با منی که به کل دنیای سینما چشم دارم از بازیگر مورد علاقه داشتن حرف نزنید، با تشکر😔😂

سیمی کنولی دقت کن سوراخهاش دایره باشه و سیمهاش تک ردیفه

تکلیف منی که با کتابام با خشونت رفتار میکنم چیه؟😂🤦‍♀️

اخه من یه ذره با خشونت با کتابام رفتار میکنم دست خودم نیست😂مثلا یه چیزیو اشتباه نوشتم دارم پاک میکن ...

خوبه خودتم اعتراف میکنی 😅 

دیگه چاره چیه یا خودتو درست کن یا کتاباتو منگنه کن اگه نمیتونی درست شی🥲

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
تکلیف منی که با کتابام با خشونت رفتار میکنم چیه؟😂🤦‍♀️

خودتو کنترل کن خو خواهر

کتابای دبیرستان مهمن برا کنکور نیازشون داری

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ♡♡♡ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم
خوبه خودتم اعتراف میکنی 😅 دیگه چاره چیه یا خودتو درست کن یا کتاباتو منگنه کن اگه نمیتونی درست شی🥲

🤣🤣

ترجیح میدم درست شم واقعا چون هیچ جوره نمیشه با منگه کنار اومد😂😁

خودتو کنترل کن خو خواهرکتابای دبیرستان مهمن برا کنکور نیازشون داری

🤣🤣

اره واقعا باید رو خودم کار کنم😔😂

درسای عمومیتو فنر بزن.

تخصصیا چون زیاد ورق زده میشن،صفحه کشیده میشه ب سیم و بعد ی مدتی پاره میشه،من دهمم فنر زدم سر کتابایی ک زیاد ورق میزدم این بلا اومد،یازدهم از رو نرفتم گفتم اینبار با ملایمت رفتار میکنم،ولی ربطی ب نلایمتش نداشت،چون زیاد استفاده میشه میکنه،تخصصیارو منگنه کن،و ب جایی ک میبری بسپر منگنه هارو عقب تر بزنه(نمیگیره متن کتابو)

درسای عمومیتو فنر بزن.تخصصیا چون زیاد ورق زده میشن،صفحه کشیده میشه ب سیم و بعد ی مدتی پاره میشه،من د ...

خب اگه اینجوری باشه که منگه واسه همشون بهتره

چون من یه کرمی دارم باید کتابام یه دست باشه اعصابم خورد میشه. همه رو منگه کنم بهتره که🥲😂

اخه یکی از فامیلامون رفته بود به طرف گفته بود واسه منگنه بعد بهشم گفته بود سر جدت این نگیره به متنای کتاب. رفته کتابارو گرفته همش اومده وسط کتاب😅😂

چند روز پیش داشتم دفتر و خودکار و مداد اینا میدیدم قیمتا خیلی گرون شده دفتر های طرح دار کیوت و خوشگل موشگل همه بالای ۶۰ هزار تومن واقعا اوضاع خیلی ناجوره 

من خودم ترجیح میدم بدون طرح بخرم و ساده