2777
2789

چه😑😑😑😑

تیکر رسیدن تولدمه فن جوجو تسو-★گوجو-سوکونا-مگومی-ایتادوری-دازای★ جونکوک★فقط!-عاشق تجربی🥺🌷-دندانپزشک ☆_با ۱۷ سال سن انیمه رو میپسندم😭😍_♡ کاربر مرد روی من ریپلای نکنه-:) بچه دار نیستم و رسیدن تولدمه🙂🙂    گوجو ساتورووو❤واسه رسیدن به آرزوم ممنون میشم صلوات بفرستی  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یک عدد جنزده هستم خودم و خانوادم

جالبه هرگز فکرشو نمیکردم همچین مشکلی داشته باشیم

ولی ب مرور زمان بهم ثابت شد تمام مشکلات و بدبختیامون ک فکر میکردم طبیعیه همش از ناحیه همون جن بوده

Finally, I"ll win this fight          

من دیروز بهم گفتن دچارش شدم ولی جدی نمیگیرمش

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

یک عدد جنزده هستم خودم و خانوادمجالبه هرگز فکرشو نمیکردم همچین مشکلی داشته باشیمولی ب مرور زمان بهم ...

سرج کن عبدلله علی مهاجر یا استاد کاوه تو یوتیوب

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

یک عدد جنزده هستم خودم و خانوادمجالبه هرگز فکرشو نمیکردم همچین مشکلی داشته باشیمولی ب مرور زمان بهم ...

دقیقا منم هیمنطور چطوری مطمئن شدین شما؟؟؟

(((( کاربری دست دو نفره ))))

مشکلی برات پیش نیاورده؟

من بختک افتاده بود روم ،اتفاق خیلی خاصی برام نیوفتاده فقط پاهام یکم ضعف داره 

ولی از یه استاد دیگ شنیدم مس جن خیلی صدمه زیادی میزنه ک آدم از کارمیوفته و بیمار میشه ،براهمی برا خودم جدیش نگرفتم 

علی مهاحر همون جوونه زو میگی ک ریش بلندیم داره؟!

اره جن کش

شما مشکلت چیه؟

من بختک افتاده بود روم ،اتفاق خیلی خاصی برام نیوفتاده فقط پاهام یکم ضعف داره ولی از یه استاد دیگ شنی ...

بله درسته ضعفی پاتون شاید از مشکل جسمی باشه 

دقیقا منم هیمنطور چطوری مطمئن شدین شما؟؟؟

از طریق چله زیارت عاشورا 

یجایی تو زندگیم اینقد گره کور افتاده بود واسه حلش چله عاشورا برداشتم چون خیلی بهش اعتقاد دارم

در طول اون چله با ی سایتی آشنا شدم ک علائم جنزدگی رو نوشته بود دیدم تماما تطابق داره با زندگیم

اره جن کششما مشکلت چیه؟

خیلی چیزاس اگ بگم ی تومار میشه😢

هم افسرده ام کرده تو تمام کارام گره و نحسی میوفته جلوی ازدواجم و گرفته هی نشونم میده خودشو مشکلات جسمی برام اورده 

از طریق چله زیارت عاشورا یجایی تو زندگیم اینقد گره کور افتاده بود واسه حلش چله عاشورا برداشتم چون خی ...

و بعد اینکه فهمیدم شروع کردم قرآن درمانی و ازونجا بود ک سرو کله شدن آشکارا مشخص شد