peransesi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 325 عنوان افزایش وزن 149 بازدید | 25 پست چیکار کنم وزن زیاد کنم.؟؟دیگه خسته شدم هر راهی بگی رفتم بابا مگه چیه که هر کاری میکنم جواب نمیده. کمک ام کنید واقعا شده حسرت 🌙Gad 1403/05/15 | 18:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ruohi عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 13421 یه زمانی منم حسرت چاقی داشتم همش میگفتن نشکنی چقد لاغری عین مدادی شکم صاااف دست و پام لااغر الان ارزوم شده شکمم اب کنم شکم پهلو زدم نانوا هم جوش شیرین می زند بیچاره فرهاد
peransesi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 325 یه زمانی منم حسرت چاقی داشتم همش میگفتن نشکنی چقد لاغری عین مدادی شکم صاااف دست و پام لااغر الان ارز ... چی شد که چاق شدین؟ 🌙Gad
تیچرک عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 39111 تو شیر گاو شیر خشک قاطی کن بخور و در کنارش تغذیه خوبدختر عمه من این کارو کرد سه کیلو چاق شدحالا دیگه مضر بودن یا نبودنش رو نمیدونم وعده پرکالری هستشولی بعدش سر مسئله ای خیلی حرص خورد عین سه کیلو پرید😐😂 ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷 هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷
اخپاتوووس عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 4267 منم شما چند کیلویی؟ من ۴۹ حتی به ۵ کیلو ام راضی ام زیاد شم بزرگترین هنری که باید یاد بگیری اینه ؛توان نخواستن آنچه را که خواستنش آزارت میدهد...
peransesi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 325 منم شما چند کیلویی؟ من ۴۹ حتی به ۵ کیلو ام راضی ام زیاد شم منم همین 🌙Gad
haniiigol عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 6457 شیر و خاکشیر بجوش بخور. من جدیدا میخورم اشتهامو باز کرده ولی چیزی نیس بخورم دختری با روح بنفش💜
ruohi عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 13421 چی شد که چاق شدین؟ هم پودر جنسینگ خوردم ک از ۴۷ شدم ۵۷بعدم ازدواج کردم شدم ۶۸ نانوا هم جوش شیرین می زند بیچاره فرهاد
اخپاتوووس عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 4267 تو شیر گاو شیر خشک قاطی کن بخور و در کنارش تغذیه خوبدختر عمه من این کارو کرد سه کیلو چاق شدحالا دیگه ... منم میخوام شیر خشک بگیرمم ولی چند نفر گفتن قندش زیاده فلانه نمیدونم یگیرم؟ دختر عمت مشکلی براش پیش نیومد؟ کدوم شیر خشک گرفت؟ و اینکه تقریبا ۱۸ سالمه بزرگترین هنری که باید یاد بگیری اینه ؛توان نخواستن آنچه را که خواستنش آزارت میدهد...
تیچرک عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 39111 منم میخوام شیر خشک بگیرمم ولی چند نفر گفتن قندش زیاده فلانه نمیدونم یگیرم؟ دختر عمت مشکلی براش پیش ن ... مشکلی پیش نیومد ولی میگم چون حرص و جوش خورد وزنش برگشت به قبلحتما اگه خوردید بعد یه مدت قند رو چک کنید مشکلی پیش نیاد ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷 هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷
عشق_رویایی_من عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 575 چکاپ دادی؟؟جوانه گندم رو امتحان کردی؟؟یدونه هممعجون حکیم هست تو نت سرچ کنی میاره خودت درست کن اونم نتیجه میدههر روز چند کالری میخوری؟
تفکه عضویت: 1403/02/11 تعداد پست: 870 شیر و خاکشیر بجوش بخور. من جدیدا میخورم اشتهامو باز کرده ولی چیزی نیس بخورم چطوری میخوری؟ چه مقدار؟ چه وقت؟ شیر محلی یا مغازه ایی؟ فقط خاکشیر و شیر؟
peransesi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 325 چکاپ دادی؟؟جوانه گندم رو امتحان کردی؟؟یدونه هممعجون حکیم هست تو نت سرچ کنی میاره خودت درست کن اونم ... چکاب کردم 🌙Gad
peransesi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 325 چکاپ دادی؟؟جوانه گندم رو امتحان کردی؟؟یدونه هممعجون حکیم هست تو نت سرچ کنی میاره خودت درست کن اونم ... هرروز تقریبا 1500 کالری 🌙Gad