2777
2789
عنوان

بیاین تجربه هاتونو بگین میخوام تتو بزنم خیلی درد داره

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 44 پست
[QUOTE=348597207]واییی نهههه من میدونستم خیلی درد داره غلط میکردم شوهرم میگه مشروب بخور برو دردشو ن ...

انشالله 

من عاشقم 😍😍عاشق خدایی که انقدر هوامو داره از خلایقش بی نیازم 😍😍😍😘❤️❤️
[QUOTE=348597207]واییی نهههه من میدونستم خیلی درد داره غلط میکردم شوهرم میگه مشروب بخور برو دردشو ن ...

عکساشونو میذارم نظر بدین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به آستانه دردت دارهمن حتی بند نمیتونم بندازم طاقت دردشو ندارم. آمپول بزنم گریه میکنم بخوام تتو ...

عگس میذارم نظر بدین 

عکساشونو میذارم نظر بدین

بزارررر

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

مآه طرح سایه هست. از تتوکارت مطمئن شو که یه وقت خراب نکنه

تتو کارم خیلی خوبه دو ماه پیش وقت گرفتم 

دو تومن بیعانه زدم قبول کرد

خیلییی قشنگنن خداییی

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

اینو خوشم اومد. ۲تا پسر کوچولو دارم . اگه نمیترسیدم اینو میزدم

منم دوقلو دارم 😍😍

سلامت باشه خدا حفظش کنه