2777
2789
عنوان

مانکن های آینده😍

| مشاهده متن کامل بحث + 5051 بازدید | 648 پست
هرجور راحتید من میگم برای اینکه تنوع غذایی رو ببینیم و ایده بگیریم بفرستیم 😄😂

میتونیم طرز تهیه غذاهای ک  رژیمی هست بزاریم تا بچه ها هم استفاده کنن

😍😍فکر شو بکن! یه‌روز به خودت بگی تونستم 😍اون‌روز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میتونیم طرز تهیه غذاهای ک رژیمی هست بزاریم تا بچه ها هم استفاده کنن

منکه شب و روزمو دوست دارم با سبزیجات بگذرونم

💕💕💕هر کی این امضا رو میبینه آرزو میکنم غم به دلش راه پیدا نکنه ....لبت خندون باشه دوست عزیزم🙂
من دور شکمم ۱۱۰ هستدور کمر ۹۹

اندازه گرفتی من متر ندارم اندازه بگیرم 

😍😍فکر شو بکن! یه‌روز به خودت بگی تونستم 😍اون‌روز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍 

اندازه گرفتی من متر ندارم اندازه بگیرم

این برا چند روز پیشه

فردا صبح وزن و سایزمو میگیرم

💕💕💕هر کی این امضا رو میبینه آرزو میکنم غم به دلش راه پیدا نکنه ....لبت خندون باشه دوست عزیزم🙂

من تو خونه خودم ترازو ندارم آخرین بار شنبه وزن کردم ۷۲ و ۲۰۰ بودیم 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
منکه شب و روزمو دوست دارم با سبزیجات بگذرونم

پروتیین کم بخوری   ویتامین بدنت میاد پایین زو شل می‌کنی   دقت کردی یه وعده مثل چیز پروتیین می‌خوری تا چند ساعت  اشتها نداری 

من تو خونه خودم ترازو ندارم آخرین بار شنبه وزن کردم ۷۲ و ۲۰۰ بودیم

وایی من کی وزنم میشه وزن الآن شما واییی ک‌ه آرزو محاله برای من

حالا من بهم میگن دیوونه ای رژیم گرفتی من فقط می‌خوام از این ۷۰ کوفتی در بیام مثل مجردیام برم تو ۶۰ . به ۶۸ هم قانعم 

صورتم حسابی لاغر شده خیلی کیف میکنم البته من ۷۶ بودم 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
پروتیین کم بخوری ویتامین بدنت میاد پایین زو شل می‌کنی دقت کردی یه وعده مثل چیز پروتیین می‌خوری ت ...

اره سعی میکنم بخورم یه وعده رو

ماشاءالله اراده خوبی داری میتونی

حالا من بهم میگن دیوونه ای رژیم گرفتی من فقط می‌خوام از این ۷۰ کوفتی در بیام مثل مجردیام برم تو ۶۰ . ...

بیای زیر ۶۵ هنوزم بهتره

باز جا داری

ماشاءالله اراده خوبی داری میتونی

خدا کنه 🤲🏼

بیای زیر ۶۵ هنوزم بهترهباز جا داری

من از صبح تا ساعت ۱۰ شب اوکی ام 

امان از ۱۰ شب تا ۳ ! 

میمیرم و زنده میشم از گشنگی ! 

دیشب واسه شوهرم شام درست کردم خودم زیر پتو گریه میکردم   

حالا من بهم میگن دیوونه ای رژیم گرفتی من فقط می‌خوام از این ۷۰ کوفتی در بیام مثل مجردیام برم تو ۶۰ . ...

من مجردیم 73بودم زایمان اولم شدم 84زایمان دوم شد93خیلی اضافه کردم