2777
2789
عنوان

پزشکی یا دندون تهران یا

1159 بازدید | 36 پست

سلام دوستان شما جای من بودین کدومو انتخاب می کردین.

پزشکی شهر خودم

دندون پزشکی شهر خودم

پزشکی شهید بهشتی تهران

یک سری توضیحات:

☆من پزشکی رو بیشتر دوست دارم نسبت به دندون

☆پزشکی توی مقطع عمومی بازارکار خوبی نداره و اکثرا تخصص میخونن برخلاف دندون

☆پزشکی عمومی ۷ ساله،، تخصص ۴ سال ،، ۲ تا طرح ۲ ساله مناطق محروم،، یعنی حدود ۳۲،۳۳ سالگی تازه باید مطلب بزنم و تلاش کنم بین مردم جا بیوفتم.

☆دندون پزشکی ۶ ساله و از سال ۴ و ۵ به بعد تو کلینیک ها میتونم کار کنم

☆پزشکی ۳ بخش بخش اول دانشگاهیه و با دندون یکیه ، بخش دوم و سوم توی بیمارستانه که بخش آخرش خیلی سخته و ۲ ساله که کشیک های شب هم اونجاست.

☆شهر خودم دانشگاهش خوب و متوسطه ، نزدیک تهرانه و ۲ ،۳ ساعت راهه تا تهران

☆اگر برم تهران باید برم خوابگاه ، توی این مسیر ۷ ساله از سال ۳ و ۴ به بعد دیگه تعطیلات زیادی مثل تابستون و عید ندارم. که بتونم خیلی برگردم شهر خودم

☆اون ۲ ، ۳ سال پزشکی که گفتم سخته ، وقتی خوابگاهی باشی سختیش دوچندان میشه ، چون ۳۶ ساعت کشیک داری بیمارستان و وقتی هم برمیگردی به هر حال خونه ی خودت نیست که راحت و باشی و کامل خستگی از تنت در بیاد

☆من دختری هستم که ازدواج برام مهمه و میخوام خیلی عادی تو سن ۲۷ ۲۸ سالگی ازدواج کنم با یه آدم مناسب. اهل دوست پسر و اینام نیستم.

زندگیم نسبت به کارم برام اولویت داره و پولکی نیستم خیلی ، بیشتر میخوام توی رفاه زندگی کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین

اگر میخوای سریع به استقلال مالی برسی دندون یا رشته هایی ک سریع تموم میشه درست و میتونی وارد بازار کار شی

پزشکی باید به قول خودت سالها زمان بذاری

بخوای سریع هم ازدواج کنی وسط تصحیلت اصلا کلی به داستان میخوری

شوهره نسازه اذیت کنه و....

شغلی انتخاب کن ک به قول خودت ۲۷ ۲۸ سالگی میخوای تشکیل خانواده بدی

دیگ کار و بارت رو بسته باشی

هر کی اومد ببینه درس خوندی و مشغولی

نتونه نه و نو بیاره

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

دندون بهتره . پسر عموم دندون خوند سریع وارد بازار کار شد الان هم آمریکا داره تخصص میخونه . چندتا از فامیلامون پزشکی خوندن ولی نتونستن تخصص قبول شن . وضعیت مالی شون خوبه ولی پسرعموی بهتره

با توجه به رتبه ی کنکورم اینارو که گفتم میارم

شهر خودت بهتره شهرای دیگه مث تهران و این رشته های سخت واسه روحیه خیلی سخت میگذره بازم خودت میدونی 

از رحمت خدا ناامید نشو🌱    لطفا زیر ۱۵۰ سال ریپلای نکنه☺️👻