2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبی شما زدی برا بچت این واکسنو؟ چطور بود. والا موندم چه کنیم بزنیم یا نه

سلام عزیزم

والا من یه دوز زدم بچم یکم تب کرد یبار بهش استامینوفن پاراکید دادم خوب شد

عوارض نداشت حتی جاش هم سفت نشد ولی رفتم پیش دکتر زدم خریدم یک و خورده ای.اینی ک دولت الان دارن میدن پنموکوک من نمیزنم برای بچم 

سلام عزیزموالا من یه دوز زدم بچم یکم تب کرد یبار بهش استامینوفن پاراکید دادم خوب شدعوارض نداشت حتی ج ...

منم همین آزادو خریدم ولی نمیدونم اصلا زدنش کار درستیه یا نه از بس یکی میگه خوبه بزن یکی میگه بده نزن. گیری کردیم. 

بله منم میخوام دکتر بزنه اصلا دکترش خودش گفت حتما بزنین و اینو نوشت برامون. 

اینقد سر واکسن شش ماهگی بچم اذیت شد دیگه اصلا نمیخوام برم سمت واکسن. 

منم همین آزادو خریدم ولی نمیدونم اصلا زدنش کار درستیه یا نه از بس یکی میگه خوبه بزن یکی میگه بده نزن ...

بچه ی من کرونا گرفت توی دوماهگی ...

بخاطر همین گفت حتما بزن

دکتری ک میرم خیلی قدیمیه و خوبه .شاگرد دکتر قریب ویده(سید علی ابطحی) برامون نوشت ولی برای بچه های فامیلمون ک پیشش میبره نداد

بچه ی من کرونا گرفت توی دوماهگی ...بخاطر همین گفت حتما بزندکتری ک میرم خیلی قدیمیه و خوبه .شاگرد دکت ...

الهی عزیزم. پس کار خوبی کردی زدی. 

الان جند ماهشه؟ دختر من شش ماهشه. 

بجه داری چطوریه؟😁

الهی عزیزم. پس کار خوبی کردی زدی. الان جند ماهشه؟ دختر من شش ماهشه. بجه داری چطوریه؟😁

قربونت الان هفت ماهشه.

خداحفظش کنه

بوه داری واقعا سخته پوستم کنده شده.تو چی؟

پس یه ماه فرقشونه. من کع افسردگی بعد از زایمان هم داشتم خیلی اذیت شدم.

همه میگیرن ولی بستگی داره کمک کنن اطرافیان یا نه.مم ک شوهرم تز همون روز اول رفت سرکار .من تنها بودم الانم افسردگی دارم هنوز.با شوهرم هشت ماهه رابطه ... ندارم از بس اذیتم کردن

ولی خب هرچی میگذره بهتر میشه نگران نباش

همه میگیرن ولی بستگی داره کمک کنن اطرافیان یا نه.مم ک شوهرم تز همون روز اول رفت سرکار .من تنها بودم ...

مردا هیچ وقت کمک نمیکنن. طبیعیه. صبح میرن شب میان. من و تو وبقیه شبیه همیم. ای بابا میفهمم چی میگی. 

واقعا راحتتر میشه؟ حس میکنم بچه داری همش سختتر نیشه