بیاین از عادت هایی که شوهرتون از شما یاد گرفته رو بگید...
مثلا من شب ها بعد شام حتما میز رو دستمال میکشم رو گازوهم تمیز میکنم و ظر ف هارو میشورم شوهرم از من یاد گرفته و همین کارارو میکنه بعد حمومم حموم رو تمیز میکنه💝💝
من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️
یاد گرفته بعد از دست شستن دستاشو با حوله خشک کنه. قبلا نمیکرد با دست خیس دستگیره ی در دسشوییو میگرفت. من ک میرفتم دستگیره خییییس بود .اییییییی
برف هفت سالگی ام را به خاطر صدای مادرم دوست داشتم که می گفت پاشو ببین عجب برفی اومده برف ده سالگی را به خاطر تعطیل شدن مدرسه و خوابیدن کنار مادرم حتی یک ساعت بیشتر. برف چهارده سالگی را به خاطر تشویش امتحانات .برف هجده سالگی را به خاطر استرس کنکور و آینده !! برف بیست سالگی را به خاطر عاشقی . هیجان عشقی که در ذهنم تا ابد ادامه داشت اما از برف بیست و پنج سالگی به بعد برف ها فقط سرد بود و سرد بود و سرد…… و خاطراتی که هرگز تکرار نخواهد شد……
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مسواک زدن از همه مهمتر اینکه وقتی قراره دیربیادیا جایی بره حتما خبر بده ،موقع غذا جوری بخوره اطراف نریزه چون حساسم وخیلی چیزای دیگه چون چهارپنج سال مجردی زندگی کرده بود وبه یه سری کارا عادت کرده بود
چيزي كه از من ياد گرفته اينه كه بي كيفيت زندگي نكنه و دچار روزمرگي نشه😥چيزي ك حالا خودم بهش تبديل شدم
اما اون مثله قبلا من شده
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊