2777
2789
عنوان

پسرای پرنسس 🎀

268 بازدید | 11 پست

نتیجه ی تربیت مادرای پسردوستی هستن که به پسراشون بیشتر از دختراشون توجه و رسیدگی کردن

و پسراشونو لوس و ننر و ناز و دخترونه بار آوردن 

و همچنین نتیجه ی دخترا و زنای ساده و Low Value و کم ارزش هستن که برای داشتن دوسپسر یا شوهر ، به پسرا به مردا توی رابطه باج دادن و توی رابطه تلاش و خرج عاطفی و مالی زیادی کردن 

مردها ذاتا و در گذشته : جنگجو بودن ، شکارچی بودن ، تامین کننده و فراهم کننده بودن ، برای داشتن زن رقابت میکردن و با هم نوعاشون میجنگیدن ، از زن و بچه هاشون دفاع و حمایت میکردن ...

ولی الان ...

بخاطر وجود یسری مادر ها و زن ها و دخترها ، پسرها پرنسس🎀 شدن !!!

از مرد بودن فقط ریش و دودولشو دارن ...

چیزی هست شما هم اضافه کنید ؟

نظرتون؟

مردها گوه هستن .

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایی پر بازدیدش کنید شاید پسرا به خودشون بیان

هه اره حتما

اینا با هوشیاری کامل از میون بر استفاده میکنن حتی اگرم این لقبا بهشون بخوره

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

تو اینستا یه زنه ک امریکا زندگی میکرد میگف پسرای ایران ب قدری مامانی و لوسن که حاضر نیستم باهاشون ازدواج کنم رف شوهر امریکایی پیدا کرد

میگف پسرای خارجی اصلا ب مادرشون وابسته نیستن و اصلا مامانی نیستن فقط ایرانیا اینجورن چون جنسیت بچشون انقد واسشون مهمه ک ارزوشونه پسر بدنیا بیارن و اگ دختر شه افسرده میشن

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂