2777
2789
عنوان

از حاملگی پوچ میترسم😔

784 بازدید | 19 پست

بچه ها من ۲ بار حاملگی پوچ داشتم که جنین تشکیل نشد و مجبور شدم سقط کنم

الان رفتم دکتر کلی ازمایش ژنتیکو همه چی دادم هم خودم هم شوهرم  و مشکلی نداشتیم 

دکتر میگه معلوم نیست چرا پوچ میشه و تنها کاری که دکترم کرد بهم ویتامین و فولیک اسید داده و میگه باید آی وی اف کنم.

کسی بوده این شرایط رو داشته باشه بتونه کمکم کنه

دیگه میترسم اقدام کنم برای بارداری

من هردکتری میرم بهم دارونمیدن

ظاهراتوی پرونده ام هستش که حساسیت به داروشیمیایی دارم

انشاءالله ایندفعه گله غصه نخور

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پیش چند دکتر دیگه هم برو به یک نفر اعتماد نکن.

دوباره اقدام کن برای بارداری و ایندفعه تحت نظر پزشک و ماما باش.

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان‌ به شاهی من شادمان مردمان‌ به بابل درآمد سپاهی زمن‌ رها کردم این سرزمین راز مرگ‌ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم‌ به کارستمدیده پرداختم‌کسی رانباشد به کس‌ برتری برابر بود مسگر و لشکری‌ پرستش‌ به‌ فرمانم‌ آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین‌ خراجم دهدشاه وچادرنشین‌ زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است‌ به گیتی شکوفایی و دانش است‌ چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن‌ نه با مومیایی کنیدم کفن‌ که هر بند این پیکرم بعد از این‌شود جزئی از خاک ایران زمین‌که هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین.                                                                                            زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

به چیزهای خوب فکرکن هرچی منفی نگری کنی انرژی منفی رو سمت خودت میگیریمنم خارج رحم داشتم سقط داشتم دوب ...

هرچی سعی میکنم بهش فکر نکنم ولی نمیتونم

حتی میترسم اقدام کنم که نکنه دوباره پوچ بشه

من هردکتری میرم بهم دارونمیدنظاهراتوی پرونده ام هستش که حساسیت به داروشیمیایی دارمانشاءالله ایندفعه ...

به منم فقط ویتامین و متفورمین داد اصلا دارویی واسه اقدام بهم نداد همش میگه باید ای وی اف کنی

پیش چند دکتر دیگه هم برو به یک نفر اعتماد نکن.دوباره اقدام کن برای بارداری و ایندفعه تحت نظر پزشک و ...

پیش دکتر سقط مکرر میرم الان تو بیمارستان صارم

ولی حس میکنم فقط میخوان پول بگیرن از ادم

دکتر دیگه ای نمیشناسم که

به منم فقط ویتامین و متفورمین داد اصلا دارویی واسه اقدام بهم نداد همش میگه باید ای وی اف کنی

منم شهریورمیرم دنبال کارهای آی وی افم

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
پیش دکتر سقط مکرر میرم الان تو بیمارستان صارمولی حس میکنم فقط میخوان پول بگیرن از ادمدکتر دیگه ای نم ...

کدوم شهر هستی؟

توی تهران آشنا دارم دکتر زنان خوب کارش عالیه.

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان‌ به شاهی من شادمان مردمان‌ به بابل درآمد سپاهی زمن‌ رها کردم این سرزمین راز مرگ‌ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم‌ به کارستمدیده پرداختم‌کسی رانباشد به کس‌ برتری برابر بود مسگر و لشکری‌ پرستش‌ به‌ فرمانم‌ آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین‌ خراجم دهدشاه وچادرنشین‌ زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است‌ به گیتی شکوفایی و دانش است‌ چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن‌ نه با مومیایی کنیدم کفن‌ که هر بند این پیکرم بعد از این‌شود جزئی از خاک ایران زمین‌که هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین.                                                                                            زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

آدرس مطب: تهران،دولت آباد،خیابان شهید غیوری،پلاک۵۶

شماره مطب:۰۲۱۳۳۷۴۱۷۷۰

خانم دکتر فاطمه شهوه.