2777
2789

بادوم زمینی روکش دار بهتریننن و خوشمزه ترینههه هفته ای یه کیلو میخرم ازش🥲الان حوس کردم باز تموم شده 

با طعم پیاز جعفریش یا پنیریش خیلییییی خوبه امتحان کنین

من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️‍🩹....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیپسفعلا قسمتم نیست زیاد بخورم ولی بعدا حتما 🙂💙عالیه

چیپس ترتیلا هم خوبه

من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️‍🩹....

یه بار بچه برادرم خواست براش خریدم نیم کیلو خریدم ولی خیلی نخوردن اومدم امتحانش کنم نصف بیشترش مونده بود همون جوری انداختم سطل زباله.اصلا با ذائقه من جور نبود اونی که من خوردم طعم پیتزا بود

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
اما بستنی شکلاتی........

بستنی معجون خیلیی خوبهههه🥲

یه بار بچه برادرم خواست براش خریدم نیم کیلو خریدم ولی خیلی نخوردن اومدم امتحانش کنم نصف بیشترش مونده ...

اونا خوشمزه نیست 

یبار پیاز جعفریش رو بهرر انقدررر خوشمزسس ک نگو

چوب شور

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚