2777
2789
عنوان

خانم های خانه دار بیاید

942 بازدید | 60 پست

سلام .من تو دوران نامزدی هستم و شاغلم.علاقه زیادی به کار کردن ندارم و همیشه تو ذهنم هست که بعد از ازدواج سرکار نرم(به کار خونه علاقه بیشتری دارم).و خب طبیعتا ماهانه یه مبلغی به عنوان خرجی به خانم ها داده میشه .خرید های مورد نیاز خونه هم یا مرد انجام میده یا هزینش داده میشه تا زن انجام بده.ایا خونه داری باعث از بین رفتن احترام مرد به زن میشه؟؟اگه خریدی کنید با خرجی خودتون مرد غر میزنه؟؟ایا باید حتما بهشون یاداوری کنید که خرجی تونو بده؟؟اصلا گرفتن خرجی درسته؟؟

عزیزم کارتو ول نکن فردا پشیمون میشی خدای نکرده

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درضمن اینجا نمیتونی از رو تجربه ها تصمیم بگیری چون ادم ها باهم فرق دارن

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

اتفاقا مرد وقتی خرجی خونه بده احساس غرور می‌کنه. باید شغل شوهرت خوب باشه که نری سرکار وگرنه هزینه ها خیلی زیاده.بنظرم شغلتو از دست نده چون اگه حقوق کارمندی داره شوهرت اگه تمام حقوقشم بده دستت باز نمیتونی چیزایی که دوست داری بخری.خرج خونه و قسط و ...نمیزاره 

خانه دارم

شاغل بودن واسه خانوم متاهل خییییلی سخته ومطمئنا زودترپیروشکننده میشه

چون مسئولیت خونه وزندگی وبچه داری وتربیتش هم هست.

من بااینکه خونه دارم وکمکی میگیرم واسه کارخونه بازم وقت کم میارم

خرجی هم همسرم تماااام خریدای خونه رو لیست میگیرم خودش انجام میده پول توجیبی هم معمولا دارم پوشاک هممون هم تامینه.

درکل مخالف کارکردن زن هستم

سلام عزیزم.. اگر با آدم درستی ازدواج کنی خیر

اما تا  وقتی بچه دار نشدی..یا وقتی بچه هات بزرگ می شن..حوصلت سر می ره..یه کاری داشته باشی خوبه.بعدم یه وقتایی پیش می یاد..که بخواهی مخارجی داشته باشی که همسرت نفهمه..اگه خودت پول داشته باشی بد نیست..

اما منم قبل ازدواج می رفتم سر کار بعدشم که بچه دار شدم نرفتم..و راضی ام..اما بچه ها بزرگ بشن دوست دارم برم

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

از ویژگی های مرد تامین کنندگیه

کلا جز شخصیتشونه که دوست دارن برای همسرشون خرج کنن

ما هم مشکل خاصی نداشتیم 

ولی خب کارهای خونه کلا ب عهده من

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

ببین من سالهاس شاغلم 

واقعا شاغل بودن زن خیلی وقتها آرامش خونه و بچه ها رو سلب می کنه 

این حقیقته خونه ای که خانوم خونه از صبح داره تمیز می کنه و غذا می پزه و خودش بالا سر بچه هاشه 

زمین تا آسمون با خونه  ای که مادر و پدر شاغلن ظهر باید بیاد غذایی که یا صبح گذاشته بالا سرش نبوده نصفه و نیمه جا افتاده و فلان شده رو درست کنه 

یا برا شب قبل گرم کنه و خونه همیشه شلخته 

و بچه هایی که دست پرستاری بزرگ شدن که احساس خاصی به بچت ندارن و صرفا به چشم کار بهش نگاه می کنن خیلی به ندرت از پرستار شانس بیاری 

و همین نبود و اضطراب برا بچه ها باعث پرخاشگری و نا آروم بودنشون میشه 

کجا و خونه آروم کجا

من تجربه ندارم اما میبینم خانوم ها خونه دار هم خسته میشن از خونه بودن البته به شخصیت فرد هم بستگی داره 

بتونی یه کاری داشته باشی که تایمت دست خودت باشه و بچت و بتونی با خودت ببری خیلی عالیه مثل آرایشگری البته به شرطیکه بچت آروم باشه

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم