2777
2789

اون یکی کاربریم رو تعلیق کردن متاسفانه 

این پیج نزدیک ۴۰۰ تا عکس از کاربرای سایت منتشر کرده ک عکس منم هست داخلش

لطفاً گزارش بزنید پیجش بپره ، شاید یکیش عکس شما باشه

هرچی راجبش با اون کاربریم تاپیک زدم ترکید معلومه نینی سایت هم دست داره رو این موضوع لطفاً جدی بگیرید

اینم استوری لعنتیش ، رو امضا میزنم ازم شماره تماس و مشخصات خواست ، میخواد از طریق اسم و شماره هم ابرو ریزی کنه

پروردگارا ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم . . .    الهی شکر♥♥🧿🧿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارک سایته نه نی نی سایت

نمیدونم چ غلطی کنم بابت عکسا

فقط باید پیجش بپره

پروردگارا ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم . . .    الهی شکر♥♥🧿🧿

عزیزم چون تاپیکت ترکید و باز تاپیک زدی تعلیق شدی 

سه روزه است نگران نباش 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نمیدونم چ غلطی کنم بابت عکسافقط باید پیجش بپره

هر کی اینستا دارع بره گزارش بزنه براش

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
یاخداااااااا .... عکسارو پست میکنهههه؟

اره پست می‌کنه 

تو تاپیک قبلیم عکسارو گذاشتم کاربرا خودشونو شناسایی کردن ولی متاسفانه هم پاک کرد تاپیک رو هم تعلیقم کرد 

این کاربری دیگمه

خاک بر سر اون بی خانواده که عکسا رو پخش می‌کنه اوووووووف 😡😡😡😡

گزارش بزن لطفاً 

نمیدونم چ غلطی کنم بابت عکسافقط باید پیجش بپره

میتونی اسکرین بدی ببینم عکس ماهم هست یا نه؟؟

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

عزیزم چون تاپیکت ترکید و باز تاپیک زدی تعلیق شدی سه روزه است نگران نباش

تعلیق شدنم مهم نیست من ۳ تا کاربری دارم استفاده میکنم ازش 

ولی عکسا ...

وا از کجا میدونی

چون عکس تعلیق شدن و حرف نی نی یار رو گذاشت برامون

هر کی اینستا دارع بره گزارش بزنه براش

اگر همکاری کنن دوستان ♥️