2777
2789
عنوان

عکس هامون تو ابنستا پخش شده کار وقیحه

| مشاهده متن کامل بحث + 1569 بازدید | 99 پست
عشقم مسئله عکس نیست اسم کاربری رو هم نوشته .. اشنا ببینع راحت میاد تاپیک هامو میخونه واس این کاربریم ...

اره میفهمم امیدوارم اشناهات اون پیجو نداشته باشن منم گزارش زدم . 

ولی درکل نمیتونی به نی نی یار ها بگی. اون تاپیک هات دونه دونه حذف کنی ؟

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره میفهمم امیدوارم اشناهات اون پیجو نداشته باشن منم گزارش زدم . ولی درکل نمیتونی به نی نی یار ها بگ ...

۷۰۰ تا تاپیک زدم🤦🏼‍♀️

اکثرشون حیاتیه

پروردگارا ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم . . .    الهی شکر♥♥🧿🧿
۷۰۰ تا تاپیک زدم🤦🏼‍♀️اکثرشون حیاتیه

🥲🥲

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد
پروف پیجتو نمیزاره که عزیزم!!!عکس کسایی که نی نی سایت میزارن عکسشونو گزاشته

میدونم عزیزم

میگم عکسم گذاشت مهم نیست رو پروفایلمم هست 

اسم کابریم و هم زده مهم نیست

تاپیک هام تمام مذهبی هستن

چیز خاصی هم نگفتم که بترسم

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

چمدلیه عکست

من چندتا گذاشتم دقیق نمیدونم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

چرا تاپیکم نترکید 😂

ای خدا وقیح رو لعنت کنه ک من انقد سرش حرص میخورم بی فانوس هنوز پاک نکرده یا پیجش نپریده

پروردگارا ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم . . .    الهی شکر♥♥🧿🧿