2777
2789
عنوان

نی نی یار

210 بازدید | 12 پست

میدونید من چند صفحهتایپ کردم. حتی کامنتها رو هم نخوندم گذاشتم تا اخر زندگیم بگم بعد بخونم و.جواب بدم.

باعث شدید من احساس بدتری پیدا کنم. که فکر میکنید دروغ.گفتم. یعنی من انقدر بدبختم که هیچ کس انچه بر من گذشته رو باور نمیکنه.من کاربر قدیمیام. نظر دیگران برام مهم بود که این همه نوشتم.. و نی نی یار محترم که باور نکردی نمیتونم نفرینت کنم سرت بیاد.ولی... متاسفم برات. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه راستش رو بخواهید اصلا دیگه سایت رو دوست ندارم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

نه عزیزم فکنم بخاطر پست زمان مرگ برادرتون و جسدش بود، چون نیمه شب هست شاید ترسناک بوده

کسی فکر نکرده دروغ میگین

✨🪽🩵🐦🕊️ / با مادرتون درد و دل کنید، اون هیچوقت اسکرین شات نمیگیره💔

چی گفتی مگه

داستان زندگیمو

انگار باور نکردند که یک ادم میتونه انقدر بداقبال باشه.

مهم نیستـ.من هیچ حرف نامعقولی نزدم. فقط زندگیمو.گفتم. نه مسیله نا موسی داست نه سیا.سی. نه راجع موضوع خلافی حرف.زده بودم

غمنامه زندگی من فلک زده بود.

هنوزم متعجبم چرا تعطیل کردند یعنی من انقدر بدبخت و عجیب غریبم که از تصور ادما خارجه.

نه عزیزم فکنم بخاطر پست زمان مرگ برادرتون و جسدش بود، چون نیمه شب هست شاید ترسناک بودهکسی فکر نکرده ...

دیدی گفتم نی نی یار پستم لایک کرد 

✨🪽🩵🐦🕊️ / با مادرتون درد و دل کنید، اون هیچوقت اسکرین شات نمیگیره💔

[QUOTE=348530176]سلام عزیزم تاپیک شما برای فضای سایت مساعد نبود و کلی هم گزارش خورده بود لطفا دیگه تکرار نکنید[/QUOTE

باشه.مشکلی نیست. ذهن اونایی که گزارش زدند مشکل داشته. و اونهایی که قضاوت کردند.موضوعات نامناسب مطرح میشه.فقط زندگینامه غم انگیز من بود. تکرار نمیشه چون دردم را برای کسانی گفتم که نمیتوتستند درک کنند.تکرارکنم، مگه  بیکارم بشینم دواره تایپ کنم.امشبدلم گرفته بود ته دنیا بود برتم.

تکرار نکن. خوب میخوای چی.کار کنی. لغو کاربری خوب.بکن.

ولی هر تاپیکی گزارش زدند تعطیل نکن. به عقلت رجوع کن.

عین زندگی.واقعی.من بود.

خدانگهدار