سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
نگرانی نداره عزیزم ولی حتما با یک دستکش ظرفشویی یا با پارچه بگیر فیوز رو برگردون سر جاش
اگرم نمیشه، میتونی زنگ بزنی اداره برق
راهنمایی میکنن
من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکمتر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
میدی بالا میاد پایین خودبخود یا نمیتونیبدیش بالا؟
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
نگرانی نداره عزیزم ولی حتما با یک دستکش ظرفشویی یا با پارچه بگیر فیوز رو برگردون سر جاش اگرم نمیشه، ...
دستکش ظرفشویی شاید خیس باشه