2777
2789

فیوز برق خونم یهو زد پایین هر کار میکنم بالا نمیره تورو خدا اگه کسی وارده بهم بگه دارم میمیرم از نگرانی😔😔

بده بالا چی میشه

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگرانی نداره عزیزم ولی حتما با یک دستکش ظرفشویی یا با پارچه بگیر فیوز رو برگردون سر جاش 

اگرم نمیشه، میتونی زنگ بزنی اداره برق 

راهنمایی میکنن

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁

میدی بالا میاد پایین خودبخود یا نمیتونی‌بدیش بالا؟

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

همه چراع هایی ک روشن بودن ، خاموش کن

یخچال تلویزیون و همه لدازمی ک روشن بودن از برق بکش

فیوز بده بالا درست میشه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

نگرانی نداره عزیزم ولی حتما با یک دستکش ظرفشویی یا با پارچه بگیر فیوز رو برگردون سر جاش اگرم نمیشه، ...

دستکش ظرفشویی شاید خیس باشه 

هر کار میکنم نمیره بالا

بزور بده بالا نترس.عکسشو بگیر ببینیم