2777
2789
عنوان

پریدن فیوز برق لطفا اقایون بیایید چند لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 1532 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستکش ظرفشویی شاید خیس باشه

خیس هم باشه باز پلاستیک نارسانا هست 

ولی در کل دستکش خشک منظورمه

دیگه فکر کنم خود استارتر متوجه هست 

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
خیس هم باشه باز پلاستیک نارسانا هست ولی در کل دستکش خشک منظورمهدیگه فکر کنم خود استارتر متوجه هست

نصف شب یهو برقش رفته ترسیده .

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

بهش بگو تمام دکمه ها پایینن ولی اهرم قرمزه نمیره بالا

نترس بده بالا

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

تلویزیون روشن بوده. لبابسشویی هم تازه اف کرده بود لامپا چندتاشون روشن بود

میخوای بگیر بخواب تا فردا صبح سه ساعت دیگه سحر میشه

هر کار میکنم نمیره بزور نمیشه. یبار دادم زود با فشار اومد پایین میترسم اتیش سوزی بشع 😔😔

ولش کن تا صبح

اگه تا صبح درست نشه چی؟ به خدا بیچارع میشم بالا سر خونه مادر شوهرمم اونا بفهمن دعوای بدی بام میکنن

فیوزه دیگه.شوهرت صبح بیاد درستش کنه