2777
2789

به درامد میلیونی در ماه برسه . والا یکی مخ منو داره میخوره که عضو شم ولی اصلا از بازاریابی خوشم نمیاد . میخوام بدونم واقعا چجوریه اونم گول خورده یا واقعیته ؟؟؟

عزيزم همش دروغه فقط خام نشو كه مالتو ميبازي

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به منم پیشنهاد دادن چند بار ولی قبول نکردم..از کار و زندگی میوفتم همش باید سرم تو گوشی باشه و هر جا رفتم بگم ـبیاین عضو شین..وقتمو میگیره .درامدش میگن ۱۰درصد از هر چیزی ک خریدی هست.من اینجور شنیدم

دقیقا چیکار میکنن؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
دقیقا چیکار میکنن؟

یه سری کلاسا میرن یادشون میدن برای محصولات شرکت مشتری جمع کنن . مثل ویزیتوره فکر میکنم .

بعدازهرفروش یه درصدی بهشون میدن . و اگه ادم بیشتری با خودشو عضو کنن باز براشون امتیاز داره 

من دوسال پیش پرزنت شدم. جلسه اول قبول نکردم و ب اصرار دوستم ب جلسه دوم کشیده شد جالب بود حتی اونجا اون خرید اولیه ۱ م رو گفتن خودمون پولشو بت میدیم تو بعد بمون برگردون ولی من بازم قبول نکردم.

من ی حسابدارم و واسم پول اینجوری در آوردن هیچ توجیه علمی و حرفه ای نداره