2777
2789
عنوان

بچه ها خسته شدم دیگ

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصلا عکس نزاشتم پروفایلاینم چت دومم با این اقاس حالا مشاور خودم بگیم جذب قیافه شده یه حرفی

عزیزم اینا کلا هولن تا یه خانم باهاشون هم صحبت میشه شروع میکنن به مخ زدن 

از صدتا امتحان کردن شاید یکیشون پا بده بهشون 

کلا اینا یه مشت احمقن تو زیاد به دل نگیر

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸
عزیزم اینا کلا هولن تا یه خانم باهاشون هم صحبت میشه شروع میکنن به مخ زدن از صدتا امتحان کردن شاید یک ...

امیدوارم مشکل از من نباشه

بخدا همین مشاورم با همه مث سگه چه بسا اونا از من خوشکلترن و باهاش لاس هم می زنن

نمی فهمم چه مرگشونه من گریم گرفته واقعا

امیدوارم مشکل از من نباشهبخدا همین مشاورم با همه مث سگه چه بسا اونا از من خوشکلترن و باهاش لاس هم می ...

تو همچنان حجاب و عفتتو حفظ کن گلم هر چقدر هم پیشنهاد داشتی وانده 

بزار هی دورت باشن وقتی خودت نخوای چیزی نمیشه نمیتونن که به زور مختو بزنن

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸
نه عزیزم من اهمیت نمیدمبه این مردا نمیشه اعتماد کرد متاسفانه

دقیقا 

خیلیا هم امکان داره متاهل باشن بهتره تو این رابطه ها نری و از خدا بخوای یه مرد پاک و درست حسابی بیاد سمتت