2777
2789
عنوان

نوزادم گریه کرد و من‌نبودم

890 بازدید | 61 پست

نوزاد ۴ماهه و نیمه م‌رو خوابوندم مطمئن شدم خوابش سنگینه و صدای جاروبرقی و پستونک ک همیشه باهاشون خوب میخوابه گذاشتم و برای کاری اندازه ۱۰دیقه رفتم بیرون 

وقتی برگشتم بچم‌گریه میکردو هق هق میزد انگار دنیا رو سرم‌خراب شد 

نمیدونم‌ازین ده دیقه ک بیرون بودم چنددیقشو گریه کرده ولی حالم خیلی خرابه 

لطفاسرزنش رو بزارید کنار خودم به حد کافی ناراحتم 

فقط بهم بگید کسی اطلاع داره که بااین کارم چ تاثیری روش گذاشتم ؟

یادش میره یا نه ؟

رو زندگیش تاثیرنذاره؟

اضطراب جدایی و تنهایی نگیره؟

توروخدا کسی اطلاع داره؟

نه عزیزم نگران نباش 

هیچی نمیشه 

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزی نمیشه عزیزم نگران نباش

ولی خطرناکه تنها نزارش ممکنه کمی دیر برسی و خدایی نکرده نفسش بند بیاد ازگریه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

نمیدونم تاثیر بذاره یان ولی هرگز بچتو تنها نذار مادرم اولین بچش ک داشت روستا بودن تنهاگذاشت توی اتاق رفت دورکارا یهوسقف خراب شد روبچه فوت کردمادرم همیشه میگ اگ خودم بودم زودمیبردمش بیرون الان داشتمش

تو تلخ ترین خاطره ی قشنگ از همه ی عمر منی...

برات بشه تجربه نوزاد و اصلا تنها نذار خونه اومدی و هزار اتفاق خدایی ناکرده افتاد من دخترم الان سه سالس باز وقتی خوابه یا بیدار اصلا تنهاش نمی‌ذارم 

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم❤️                             متاهل و متعهد ❤️
چیزی نمیشه عزیزم نگران نباشولی خطرناکه تنها نزارش ممکنه کمی دیر برسی و خدایی نکرده نفسش بند بیاد ازگ ...

تا عمر دارم‌یادم نمیره 

اصلا رفتم بیرون برای کارواجبی ک مربوط به بچه بود برای خودم‌نرفتم ولی دیگه نمیکنم خیلی ترسیدم داشتم دق میکردم

نمیدونم تاثیر بذاره یان ولی هرگز بچتو تنها نذار مادرم اولین بچش ک داشت روستا بودن تنهاگذاشت توی اتاق ...

وای اینارومیگید تنم‌میلرزه نکنه زلزه میومد تو اون‌تایم خدا نگه اشت بچمو

برات بشه تجربه نوزاد و اصلا تنها نذار خونه اومدی و هزار اتفاق خدایی ناکرده افتاد من دخترم الان سه سا ...

اصلا نمیکنم تجربه افتضاحی بود 

فقط‌میخوام ببینم‌الان‌چیکارکنم‌جبزان‌شه 

وای اینارومیگید تنم‌میلرزه نکنه زلزه میومد تو اون‌تایم خدا نگه اشت بچمو

اره دیگ بچه بعدشو انقد مواظبت میکرد یبار خونه عموم گذاشت طاقت نیاورد رفت برش گردوند همون لحضه تمام رختخواب هاشون از روی کمد ریخت سرجای بچش مادرم انقد گریه میکردمیگفت خداچ دوسم داشت ک تابچم بود رختخوابانریختن

تو تلخ ترین خاطره ی قشنگ از همه ی عمر منی...
خدا رو شکر هیچی نشده ولی دفعه بعد بغلش کن ببر هر جا کار داری یا موقعی برو بیرون که کسی کنارش باشه خی ...

شهرغریبم 

داروی بچه تموم شده بود مجبورشدم‌برم 

ازین ب بعد میبرمش

چیکارگنم‌جبران شه؟

تاثیر روش نذاشته میگی؟

یه بار همین تاپیک من خودم اون سال زدم منم خوابوندم رفتم پایین پارکینگ در حد سه چهار دقیقه اومدم بالا دیدین از ته دل گریه میکنه دقیقه مثل بچه تو منم آنقدر نارحت شدم که گفتم قلبم از جاش در میاد که اونجوری گریه میکرد از اون به بعد بخوابه هم بیشتر از یه دقیقه تنهاش نمیزارم