2777
2789
عنوان

نوزادم گریه کرد و من‌نبودم

| مشاهده متن کامل بحث + 893 بازدید | 61 پست
شهرغریبم داروی بچه تموم شده بود مجبورشدم‌برم ازین ب بعد میبرمشچیکارگنم‌جبران شه؟تاثیر روش نذاشته میگ ...

نه اشکال نداره ولی دیگه تکرار نکن🥰 خوب شد به موقع رسیدی

زمانی که مادر بشی تازه میفهمی عشق واقعی یعنی چه😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار همین تاپیک من خودم اون سال زدم منم خوابوندم رفتم پایین پارکینگ در حد سه چهار دقیقه اومدم بالا ...

وای توروخدا الان‌توخیلی خوب درکم‌میکنی

میخواستم بمیرم‌اونطور دیدمش

انقد زدم‌تو سر‌خودم 

الان بچه ت بزرگ شد؟چطوره؟اضطراب جدایی نگرفته؟

وای چ خطرناک ب نظرت تاثیرگداشته روش؟

ن ولی اصلا بچتو تنها نذار وبرو من الان دخترم ۶سالش بخوام برم تا سرخیابون سوپری توخواب بیدارش میکنم میبرمش خدای نکرده من رفتم یه ادم نانجیب پشت سرم رفت توخونه یه بلایی سربچم اورد حالامن اون طرفم تکه تکه کنم دیگ ک بچم مثل اولش نمیشه

تو تلخ ترین خاطره ی قشنگ از همه ی عمر منی...
شهرغریبم داروی بچه تموم شده بود مجبورشدم‌برم ازین ب بعد میبرمشچیکارگنم‌جبران شه؟تاثیر روش نذاشته میگ ...

تاثیر منفی رو بچه نداشته .ولی بعد ازاین بیشتر حواست باشه

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
تا عمر دارم‌یادم نمیره اصلا رفتم بیرون برای کارواجبی ک مربوط به بچه بود برای خودم‌نرفتم ولی دیگه نمی ...

عزیزم لطفا تکرار نکن با بچه برو بغلش کن و‌برو خرید 

بچه این سنی قلت میزنه گریه به کنار اومدیم افتاد روی صورت نتونست صورتش بچرخونه و نفس بکشه

بزرگتر شه هم اینکار نکن سر میخوره میره خودش میزنه به وسیله تی چیزی آسیب می‌بینه 

با خودت ببر بغلش کن ببر تا حتی دم‌ در 

به هیچ وجه هیچ وقت بچتو حتی پنج دقیقه تنها تو خونه نذار و برو

تو همین تایم خدا نکرده ممکنه اتفاقی بیافته یا برای بچه تو خونه یا خدا نکرده برا شما بیرون از خونه

من الان دخترم پاییز میره کلاس اول هنوز چند دقیقه تو خونه تنهاش نذاشتم

یا میبرمش همراهم یا میذارمش خونه مامان بزرگاش

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
اصلا نمیکنم تجربه افتضاحی بود فقط‌میخوام ببینم‌الان‌چیکارکنم‌جبزان‌شه

عزیزم هیچ کدوم ازینا ک گفتی پیش نمیاد بچه ها همیشه گریه میکنن اونکه نمیدونه تنهاس فقط خدایی نکرده اب دهنش بپره تو گلوش خطرناکه وگرنه هیچیش نمیشه

مامانم من وقتی کوچیک بودم گذاشت خونه پیش خواهرام و داداشم منم ده روزم بود رفت دکتر اومد دید رختخوابا رو ریختن رو نشستن رو رختخوابه انقدر گریه کرده بودم کبود شده بودم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بیشورا میخواستن متو بکشن 

هی نفسی میاد و میگاد🙃

من بچم دو ماهش بود خواستم تا سرکوچه برم خرید از گوشی خونه زنگ زدم به موبایلم و گوشی رو گذاشتم کنار بچم و رفتم هندزفری تو گوشم بود خوشبختانه تا برگشتنم خواب بود 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

چند وقت پیش اینجا خانومی خیلی ناراحت بود وغضه می خورد همش واسه بچه ۴ ماهش گریه می کرد زش پرسیدم چی شد گفت یک پسر ۴ ماهه داشته یک دختر ۵ یا ۶ ساله دختره هی گیر می ده مامان بریم سوپری خانومه می گه منم بچه خواب بود دیگه گذاشتم تو گهواره وگفتم سر همین خیابابونه سریع سریع می یام با دخترم رفتم وامد ولی وقتی امدم دیدم گهواره افتاده وپسرشون فوت کرد یک دنیا عذاب وجدان داشت می گفت اگه من تنهاش نمی ذاشتم اینطوری نمی شه

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
مادر نیستم ولی میدونم شما مادر خوبی هستی🤍

مرسی از دلداریت حس خوبی بهم دادی 

خیلی میترسم تاثیر بدی گذاشته باشم روش 

اخه مجبور بودم خواب بود و داروشم‌تموم شده بود باید میخریدم گفتم بیدارش نکنم