2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست

129 بازدید | 26 پست

سلام دوستان 

حالم اصن ی جوری عجیبه چهار روزه با همسرم دعوای بدی کردیم (سر خونه زندگیم نرفتم) ( جلوی خانواده من دعوامون شد) خبری ازش ندارم اولاش بیخیال بودم الان ی چیزی ب جونم افتاده از طرفیم ف...ل گرفتم گفت طل...سم دعا داری راست میگفت توماشین همسرم دعا گذاشته بودن چند وقت قبل دعوامون پیداش کرده  

بعد گفتش خودم باید برم سمتش چون لجبازع بیشتر تقصیرم گردن من بوده گفت ب خودکشی ممکن فکر کنه و‌ب اینک ب اخر راه رسیده گفت نرم سمتش کارمون ب دادگاه میکشه ک‌جدا شدنمم ب این راحتی نیست بعدشم کلی اذیت میشم اما فرصت بدم زندگیمون بهتر میشه 

ب مامانم گفتم برم سمتش گفت نه بری بدتر میکنه پرو میشه مامانمم حرفهاش درسته  منم بلاتکلیف نمیدونم چیکارکنم

از اول نباید خونه رو ول میکردی .الانم ول کردی صبر کن خودش بیاد پررو میشع.دف دیگه ول نکن خونه بابات ب ...

خونه ول نکردم‌من عقدم‌توی خونه زندگیم‌نرفتم هنوز 

بهش  فهش دادم چون جلو‌خانوادش بهم بی احترامی کرد اونم اومد خونمون بحث‌ عوا ب مامانم زد زد گفت ادب یاد دخترت بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اول نباید خونه رو ول میکردی .الانم ول کردی صبر کن خودش بیاد پررو میشع.دف دیگه ول نکن خونه بابات ب ...

جلو‌دختر خالم گفت بخاطر مامانم سه سال تحملت کردم بعد رفت بیرون جلو مامانم خودش زد بعدم وسایلاشو برد از خونمون منم در محکم روش کوبیدم اصلن بد دعوا بحث کردیم منو میکوبید منم گازش گرفتم لگد زدم بهش

تلافی کرده ..ولش کن فعلا تا خودش بیاد .نیومد ی فکری براش کن .

تاکی صبر کنم ؟ یکماه؟ توی این یکماه من خرجی ندارم؟ نمیگه ممکن اتفاقی براش بیوفته  تاحالا شده بیشترین قهرمون یکماه بوده 

از الان اینحوریه بعدا میخوای چکارش کنی؟؟تا عروسی نکردی فکری کن براش .الان عقدی اینجوریه بعدا میخوای چکار کنی همش دعوا و ابرویزی جلو بقیه ..من حساسم جلو بقیه ابروم نره .. به نظرم  جدا شو ..

جیش تو این زندگی😒
تلافی کرده ..ولش کن فعلا تا خودش بیاد .نیومد ی فکری براش کن .

من پشت تلفن باهاش دعوام شد اما اون جلو‌خواهرش بمن توهین کرد مسیر دور زد اومد خونمون دعوامون شد  مگه من خانوادگیش کرده بودم، ؟ من بدم میاد جلو یکی باهام بد حرف میزنه ب چ‌حقی جلو‌ خواهرش میگه چرت پرت نگو دهنتو ببند قطع میکنه ؟ منم زنگ‌زدم‌رد داد بعد اس ام اس دادم جلو‌خواهرت این حرفارو‌زدی بعد زنگ‌زد گفتم‌تو گ،،،ه خوردی جلو خواهرت بامن اینجوری حرف زدی ک‌ده شروع کرد ب توهین بمن جلوش بعدم ک‌زنگ زد مامانم 

از الان اینحوریه بعدا میخوای چکارش کنی؟؟تا عروسی نکردی فکری کن براش .الان عقدی اینجوریه بعدا میخوای ...

انقدر جلو بقیه دعوا داشتیم مقصر جفتمونم بودیم ک قرار شد دیگه این کار نکنیم اصلن قاطی کرده هم فشار خانوادش روشه هم‌کارش اصلن قبل دعوا چند وقت پیش بیرون بودیم جلوی بقیه ضایع کرد منو همه داشتن نگام میکردن داشتیم برمیگشتیم تو‌راه انقد با داد حرف زد تو‌محلمون همه داشتن نگام میکردن میخواستم اب بشم 

توی خونشون نصف شب چون از خواب بیدارش کردم پاشد رختخوابارو کوبید توی در دیوار منم باید میرفتم خانوادش بیدار میکردم میگفتم ادب یاد پسرتون بدید ؟ 

من خودم عقد بودم سه سال نگهم داشت باهاش رابطه داشتم به خاطر اون ازش جدا نمیشدم ادم بدی بود اخرش افتا ...

منم عقدم هم وابستشم دوسش دارم مهربونه ولی عصبیع خسیس نیست اما یهو دیونه میشه خیلی نمیشه باهاش حرف زد یا ازش توجه خواست   الان ک جداییم هم از مستقل بودنم حال خوبه هم ازاد بودنم  هم فکرم یکم‌ازاده استرس ندارم  هم اینک‌بلاتکلیفمم دلمم تنگ شده 

کسی ک‌میاد میگه دیگه تمومه خب باید بامن هماهنگ کنه تموم کنه من واقعن نمیدونم چ کاری درسته انجام بدم بیام کلی صبر کنم ک‌تهش خودش تصمیم بگیره برگرده یا تموم کنه ؟ انصافه؟