2777
2789

خانوما چن روز دیگه میشه ۲۲ سالم و مجرد

بالاتنم ۹۵ ۱۰۰ 

بعد سربالا و خوشگل نیست ک اذیت نشم شلو افتاده س  و سنگین یعنی سوتین نبدنم ب شدت درد میگیره

با ورزش لاغر نمیشه چون ژنیه و طایفه مادریم اینجورین

بعد ی بچه میتونم عمل کنم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به بچه ربط داره؟من باشم هرچه زودتر عمل میکنم

ظرافت اندام دخترونه رو میگیره از ادم

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

به بچه ربط داره؟من باشم هرچه زودتر عمل میکنمظرافت اندام دخترونه رو میگیره از ادم

باید خیلی لباسارو مخصوصا لباسای جذبو بذاری کنار چون میزنه بیرون و ادم شرم میکنه واقعا

یکی از آشناها مجرد بود عمل کرد ولی دکتر گفته بود دیگه نمیتونی هیچ وقت بچه شیر بدی...ولی می‌گفت راحت ...

اره دقیقااا ادم اذیت میشه من شبا ک میخابم رو پهلو بخوابم ی بار رفت زیر دستم ینی مرگو با چشام دیدم