2777
2789
عنوان

حذف دائمی اینستا تو رو خدا بیاین

144 بازدید | 8 پست

سلام من اینستام رو به طور دائمی حذفش کردم یعنی دیگ نمیتونم که ی بار دیگ با همین شمارم وارد حسابم بشممم؟ الان باید چیکار کنم من؟!

دلیت اکانت کردی یعنی؟

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره دوتا دیلیت اکانت داشت یکی موقت یکی دائمی من دائمی رو زدم یعنی الان دیگ نمیتونم وارد اینستام بشم؟ ...

فکر نکنم دیگه بشه رفت ولی امتحان کن الان ایمیل و رمزت و برو بزن شاید شد

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙