2777
2789
عنوان

طلاق گرفته ها لطفا بیاین

249 بازدید | 11 پست

پروسه طلاق در دفتر خونه چقدر طول می کشه ..من رای دادگاه دارم 

چ مدارکی ببرم و اینکه اگه فردا مدارک ببرم چند روز بعد صیغه طلاق میخونن

کاربرقدیمی 96هستم اونم دارم 😚هرجا زندگی واست  خیلی سخت گذشت فقط با خودت بگو  :این نیز بگذرد...... 
چرا انقد عجله راه بر گشت نداری ؟

ن ..بهش سه بار فرصت دادم برگشتم تو دوسال ..عجله ای نیست دیگه نمیتونم 

کاربرقدیمی 96هستم اونم دارم 😚هرجا زندگی واست  خیلی سخت گذشت فقط با خودت بگو  :این نیز بگذرد...... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا انقد عجله راه بر گشت نداری ؟

شانزده ساله دارم باهاش زندگی می کنم خیلی خفت کشیدم تو این دوسال اخیر هم سه بار بهش فرصت دادم بخاطر بچه هام برگشتم نمیشه ک نمیشه

جفتتون باید با هم باشید یا وکیل طرف مقابل باشهشناسنامه، عقدنامه، کارت ملی، رای دادگاهوقت بگیرید برید

خب من شناسنامه وکارت ملیش ندارم بمنم نمیده ..کپی نمیشه 

خب من شناسنامه وکارت ملیش ندارم بمنم نمیده ..کپی نمیشه

مال خودت رو باید ببری

همسرت نمیاد برای محضر؟

اگر نمیاد به این راحتی نیستا چند بار باید بری و بیای تا تطبه طلاق خونده بشه

مال خودت رو باید ببریهمسرت نمیاد برای محضر؟اگر نمیاد به این راحتی نیستا چند بار باید بری و بیای تا ت ...

پرسیدم امروز گفتن چون وکالت داری نیازی ب همسر یا شناسنامه اش نیست