2777
2789

خانما شما واسه بچه هاتون که پیش دبستانی رفتن یا میرن لباس فرم‌گرفتین؟

معلمش الان پیام داد مدارک مورد نیاز ثبت نام و گفت و یک میلیون پیش ثبت نام هم باید واریز کنیم

کسی میدونه مدرسه دولتی پیش دبستانی امسال هزینش چنده؟؟

زندگی همچنان زیباست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من پارسال رف گلا ۵ تومن هزینش شد کتاب و لباس و وسیله و شهریه . شهراها فرق دارن باهم

اول ازتون چند گرفتن یعنی پیش ثبت نام تمام پول و ازتون گرفتن؟؟راستی لباس فرم هم داشت دخترتون؟؟

زندگی همچنان زیباست
اول ازتون چند گرفتن یعنی پیش ثبت نام تمام پول و ازتون گرفتن؟؟راستی لباس فرم هم داشت دخترتون؟؟

لباس فرم اختیاری بود اما من براش گرفتم . فک کنم روزای اول کلاس ۱ و ۵۰۰ دادیم بعد هام خرد خرد گرفت ازمون . بیشتر از سه تومن ب مدرسه ندادیم

من دیروز پرسیدم شهر خودمون ۱۵ تومن

حتما غیر دولتی  انقده

من الان دولتی  یک تومن پیش ثبت نام واریز کردم کلیییی هم لیست داده باید واسه بچه خرید کنیم 

نمیدونم کلا چند میگیرن. 

زندگی همچنان زیباست
من پیش دبستانی دولتی ثبت نام کردم گفت پارسال پنج ونیم بوده امسال یکم بیشترمیشه تازه فرم هم گفت اگه خ ...

منم امروز رفتم لباس پسرم و خیاط اندازه گرفت گفت ۶۰۰ تومنه. و مدرسه هم ۶ میلیون هزینه ۱ میلیون فعلا گرفته بقیش و گفته کم کم‌میگیره

زندگی همچنان زیباست