2777
2789
عنوان

به نظرتون راجب چت ها نیازمندم

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 45 پست
اگه تمایلی نداری هیچچچ کاری احتیاج نیس بکنی حتا بلاکش هم نکن کاملا بی تفاوت باش

الان دو ماهه که اون بلاک کرده 

میترسم بخوام دوباره عاشق بشم بیاد و‌نزاره و مانعم بشه 

آخه میگن هیچ‌عشقی مثل عشق اول نیست 

نی نی سایت شده همدم روزهای سختم 😊                            لطفا دعام کنید که خیلی به دعاتون محتاجم ❤️             

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تموم شد دیگه کاری که باهاش کردی تلافی هم کرده

خب یعنی تماممم تماممم خودم این احتمال رو‌میدم مثلا چند سال دیگه بیاد سراغم 

نی نی سایت شده همدم روزهای سختم 😊                            لطفا دعام کنید که خیلی به دعاتون محتاجم ❤️             
وا😐مگه اختیار حودتو نداری؟ پس بلاکش کن راه تماسی نداشته باشع

نمبخوام ری اکشنی نسبت به بلاک اون داشته باشم وگرنه همین کارو میکردم 

خب یعنی تماممم تماممم خودم این احتمال رو‌میدم مثلا چند سال دیگه بیاد سراغم

مگه اسکله؟ اون موقع بچه بودین یه شکری خوردین...رفتار الانشم مشخص کرد کلا براش ارزشی نداری...

دوست نداره بیخیال شو

میدونی بلاک کرده که من برم منت کشی

عزیزم مردم مسخره دست شما نیستن که دلت خاس حوصلت سررف بری پیام بدی بهش وقتشو بگیری دلت نخاس بلاکش کمی ب نظرم ببخشید ولی کار درستی کرده بلاک کرده

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
مگه اسکله؟ اون موقع بچه بودین یه شکری خوردین...رفتار الانشم مشخص کرد کلا براش ارزشی نداری...

من که همه چیزو گفتم بزار اینم بگم 

قبل ایکنه من پیام بدم دعوت شدیم عروسی قشنگ داشت با چشم دنبالم میکرد که پیدام کنه بعد که پیدام کرد یه لبخند رضایت بخش زد و تمام 

بخاطر همین فکر کردم براش مهمم

میدونی بلاک کرده که من برم منت کشی

نه فکر نکنم ببینم پسرا دختریو بخان بیخیالش نمیشن بعدم شما گفتی اون پزشکی میخونه شاید الان فکر کنه دیگه خیلی شاخه واینا بنظرم بیخیال شو گلم

عزیزم مردم مسخره دست شما نیستن که دلت خاس حوصلت سررف بری پیام بدی بهش وقتشو بگیری دلت نخاس بلاکش کمی ...

کاش کله کامنت ها مو بخونی و نظر بدی 

دلم خواست بلاکس کنم پسره ........ رو

نه فکر نکنم ببینم پسرا دختریو بخان بیخیالش نمیشن بعدم شما گفتی اون پزشکی میخونه شاید الان فکر کنه دی ...

اون پزشکم که نبود فکر میکرد امپراتوره وای به حال الانش که دکترم شده 

کاش کله کامنت ها مو بخونی و نظر بدی دلم خواست بلاکس کنم پسره ........ رو

اسکیرین گذاشته بودی ؟برداشنی خب طبق تاپیکت جواب دادم

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
من که همه چیزو گفتم بزار اینم بگم قبل ایکنه من پیام بدم دعوت شدیم عروسی قشنگ داشت با چشم دنبالم میکر ...

عزیزم کل ادم هایی تاپیک میگن نمیخوادت خودت ول کن نیستی هرچی هم ما بگیم بی اثره...امیدوارم خودتو کوچیک و اویزون نکنی فقط

اسکیرین گذاشته بودی ؟برداشنی خب طبق تاپیکت جواب دادم

خب حالا یعنی تمام شد رفت یارو برنگدره دیگه