2777
2789
عنوان

به نظرتون راجب چت ها نیازمندم

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 45 پست
براش ارزشی نداری...رها کن...بچسب به زندگیت

چرا ؟!؟ 

اون که دوستم داشت 

نی نی سایت شده همدم روزهای سختم 😊                            لطفا دعام کنید که خیلی به دعاتون محتاجم ❤️             

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا ؟!؟ اون که دوستم داشت

برای اینکه یهو و بی دلیل بلاکش کردی...برای الان افرادی که باهاشون معاشرت میکنه متفاوته و دانشگاه معیارها و خواست و هدف ادم ها رو عوض میکنه...برای اینکه با فاصله های طولانی پیامت جواب داده و دیده ول کن نیستی بلاک کرده تا راحت شه...

شماره شما رو نمیشناسه مگه

نه سری اول فقط ایدی تلگراممو داشت اما این سری شماره دوتا خطمو داره 

دوستان میگن داره ازت فاصله میگیره و تمایلی بهت نداره ؟!؟ سما هم همین حسو دارید

نی نی سایت شده همدم روزهای سختم 😊                            لطفا دعام کنید که خیلی به دعاتون محتاجم ❤️             
برای اینکه یهو و بی دلیل بلاکش کردی...برای الان افرادی که باهاشون معاشرت میکنه متفاوته و دانشگاه معی ...

خو بره بمیره حالا که اینجوریه 

بهتر 

راستش من بلا تکلیفم میخوام از بلاتکیفی در بیام واسه همین خواستم بدونم چه مرگشه

خو بره بمیره حالا که اینجوریه بهتر راستش من بلا تکلیفم میخوام از بلاتکیفی در بیام واسه همین خواستم ب ...

بلاکت کرده دیگه...چه بلاتکلیفی...واضحا حتی نخواسته پیام معمولی ازت ببینه....بچسب به خودت و زندگیت

خو بره بمیره حالا که اینجوریه بهتر راستش من بلا تکلیفم میخوام از بلاتکیفی در بیام واسه همین خواستم ب ...

بلاکت کرده دیگه...چه بلاتکلیفی...واضحا حتی نخواسته پیام معمولی ازت ببینه....بچسب به خودت و زندگیت

بله و من حس میکنم ممکنه تو رابطه رفته باشن

نه گفت نرفتم 

حالا چکار کنم منم تمایلی بهش ندارم 

آخه خیلی کینه ای هست و اهل تلافی کردن 

شات هارو میذاری؟

خلاصه براتون توضیح میدم عکس بچگی شو براش فرستادم خندید گفت اینو از کجا اوردی 

بعد من گفتم خیلی مظلومی گفت اره خیلی و بلاک کرد