2777
2789
عنوان

به نظرتون راجب چت ها نیازمندم

514 بازدید | 45 پست

سلام رفقا 

اینجا تنها جایی که من به راحتی حرف میزنم و از شما عزیزان کمک میخوام پس لطفا دریغ نکنید 

یه خلاصه مختصری خدمتون عرض میکنم بعد هم چت ها رو میزارم خدمتون 

رفقا من از بچگیم عاشق پسر فامیلمون بودم گذشت تا وقتی 18سالمون شد و من به ایشون پیام دادم که من ازت خوشم میاد همون سال دقیق بعد از کنکورمون با هم دوست شدیم و ایشون گفتن اصلا فکرشو نمیکردم تو یه روزی بیایی همچین حرفی رو بزنی و منم خیلی دوستت دارم و.....

(اون سال ایشون پزشکی قبول شدن منم کنکورمو خوب ندادم و نشستم واسه سال بعد دیگه گوشی و اینت رو هم تعطیل کردم اما بازم قبول نشدم سال سوم قبول شدم رفتم دانشگاه الانم میکروب شناسی میخونم )

بعد هم اینکه مامانم نفهمه هم خودم درس داشتم خیلی یهویی بدون هیچ بحثی بلاکش کردم 

گذشت تا فروردین یا نمیدونم اسفند امسال و من دوباره بهش پیام دادم 

اولش خودمو معرفی نکردم اما اون گفت فکر کنم فلانی هستی 

بعدم که فهمید درست حدس زده و من منم 

بعد چند روز خیلی یهویی بلاک کرد 

الان من موندم دوستم داره دوستم نداره ناراحته از دستتم موندم چکار کنم 

درضمن ازش پرسیدم تو رابطه ای گفت خیر 

اگه عکسا دیر اومدن به بزرگواری خودتون ببخشید

نی نی سایت شده همدم روزهای سختم 😊                            لطفا دعام کنید که خیلی به دعاتون محتاجم ❤️             

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سر اخری دیگه بلاکم کرد

بنظرم حق داشت، قصدشم تلافی بوده، چ کار زشتی کردی بدون بحث و توضیح یهویی وسط رابطه بلاکش کردی اونم ادمه میتونسی ازش بخای کمتر پیام بده ک بهتر درستو بخونی ماملنتم نفهمه، اینجوری حس احمق بودن ب ادم دست میده

بنظرم حق داشت، قصدشم تلافی بوده، چ کار زشتی کردی بدون بحث و توضیح یهویی وسط رابطه بلاکش کردی اونم اد ...

حالا چکار کنم

نی نی سایت شده همدم روزهای سختم 😊                            لطفا دعام کنید که خیلی به دعاتون محتاجم ❤️             
همینجورم کلی با تاخیر پیام میداده...فک کنم رابطش همون موقع با شما تموم شده

حالا چکار کنم ؟!؟

یعنی چه فکری در موردم میکنه ؟!؟

حالا چکار کنم

اگه خیلی دلت پیششه و برات مهمه ی مسیج ب شمارش بده یگو نمیدونم دلیل بلاکت چیه ولی خودم حدسم اینه ک ب تلافی و از ناراحتی این کارو کردی، ازش ی عذرخاهی مختصر کن ولی خب ی مدلی ک انگار منتظر جوابش هم نیستی

اگه خیلی دلت پیششه و برات مهمه ی مسیج ب شمارش بده یگو نمیدونم دلیل بلاکت چیه ولی خودم حدسم اینه ک ب ...

چی بگم میشه شما متن پیام رو بنویسی 

شمارمو داره 

میخواد بگم من بهارم یا نه