2777
2789
عنوان

چتم با شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1175 بازدید | 79 پست
موضوع تیشرت نیست، بیشتر بهانه استولی بده که نمیتونه از مشکل اصلیش حرف بزنه به نظرم ایشون خودش خیلی ...

اره دقیقا.حتما از مشاور کمک بگیر ولی خودت قبلش باهاش دوستانه حرف بزن

بهش توجه میکنه مثلا تغییر تو لباسش،ريشش و‌‌‌.. نظر میده کارای عقد انجام میدهیه سوال تو خیابون دستش م ...

نه دوس دارم تند کار انجام بدم برگردم حوصله خیابون و بازار و شلوغی ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش منم یکم ناز کردن و قهر کردن بلد بودم میتونم قسم بخورم تو عمرم با کسی دوست آشنا همسایه همکلاس همک ...

قهر فعل بچگانه ایه، و برا بالغین هیچ توجیهی نداره 

ناشی از ضعفه 

اینکه قبول داری نمیتونی کاری کنی و تسلیم میشی و منتظر که دیگری رحم کنه از سر ترحم و دلسوزی بیاد و مشکلت رو حل کنه

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
درست آنالیز کردی هر دوتاش هستیه چیز کوچیک که طرف منظورم نداره با منظور برداشت میکنه

اخ اخ.مشاور میتونه کمک کنه چون اینجور ادما خیلی بیشتر خودشون اذیت میشن.مدام تو ذهنشون در حال جنگ با بقیه ان و هر روابطی رو یه مشکل میبینن

عزیزم مثل من نباش یهو میبینی زندگیتو باختی خواهان توجه نکه بگی خوشکله مردا عاشق تحسین و تشکر اند تو جمع تحسینش کن مثلا بگو هیچکس مثل شوهر من فلان کار و نمیکنه ببین چه ذوقی میکنه

اخ اخ.مشاور میتونه کمک کنه چون اینجور ادما خیلی بیشتر خودشون اذیت میشن.مدام تو ذهنشون در حال جنگ با ...

دقیقا مثلا میاد تعریف میکنه همکارم تو موهای فر فریم دست کشید مگه من سگم مثل دست کشیدن روی سر سگ

میگم بابا بی منظور دست کشیده

میگه غلط کرد منظور داشتا

نه دوس دارم تند کار انجام بدم برگردم حوصله خیابون و بازار و شلوغی ندارم

ببین با صحبت درستش کنی بهش بگو ببین مخ حال تورو درک میکنم من خودمم ابنشکلیم اهل ابراز احساسات زبونی نیستم خواهرمم نیست یا برو مشاور

دقیقا مثلا میاد تعریف میکنه همکارم تو موهای فر فریم دست کشید مگه من سگم مثل دست کشیدن روی سر سگمیگم ...

باید خیلی اروم و بدون عصبانیت بهش بگی فکر نمیکنم منظوری داشته باشه  و توضیخ بدی ولی خیلی بحث نکن چون میدونی نکته اینجاست که اگر فکر کنه تو داری رفتار اون همکارش رو تایید میکنی و اون رو نقد میکنی این رفتارش تشدید میشه

شوهرت احساسیه؟

بهش بیشتر توجه کن

به توجه نیاز داره 

لطفا دغدغه و.... رو بهونه نکن... توجه ب همسر رو الویت بذار چ تو و چ شوهرت

من خودمم چون لوسم و ته تغاری ام شوهرتو درک میکنم، طرف بهم توجه کنه منم مث پروانه دورش میگردم، توجه نداشته باشه دوس داشتنش هم نمیتونم باور کنم..

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
شوهرت احساسیه؟بهش بیشتر توجه کنبه توجه نیاز داره لطفا دغدغه و.... رو بهونه نکن... توجه ب همسر رو الو ...

نمیدونی چقدر برام سخته

مثلا با برادرش یه چیز میگنن مثلا این میگه بریم شمال مسافرت اون میگه جنوب 

منم بگم جنوب  میاد میگه چرا ازم دفاع نکردی بگی شمال

حتی تا این حد