2777
2789
عنوان

شوهر بی احساس

260 بازدید | 19 پست

خیلی دلم گرفته چقد همه چی خوب بود...نمیدونم دلیلش چیه ولی دختر خانومایی که استرس دارید ازدواج کنید تنها نمونید .. بدونید که تنهایی تو متاهلی خیلی سخت تر هست . شوهرم بی احساس و روتین حس میکنم با یه پیرمرد دارم زندگی میکنم که حتی از زن خودش هم پرهیز داره و حس میکنه اگه بوسش کنه گناهه . بعد بچه که جای خوابمون جدا شده و همه اعتراضات من تو زندگی فقط باعث خرد شدنم شده و هیچ تاثیری نداره

کاش میتونستم جدا شم ولی بخاطر بچه ها باید ادامه بدم . نگید چرا بچه دار شدی خودتون نکشیدند من اهل سقط نبودم و رابطه سالی یکبار خب پیش میاد ... ای خدا دلم دارهدمیترکه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خیلی از مشکلاتمون که نمیتونم بگم بخاطر همین مشکلات مالی هست

مشکلات مالی دقیقا رو چیز مرد تاثیر میذاره من تجربه ۳۰ سال زندگی رو دارم هر موقع مشکل مالی بود همسرم سرد مزاج میشد خودش خجالت میکشید بیاد سمتم 

یعنی میگه رابطه داشتن و کنار هم خوابیدن گناه هست

نه اصلا این حرفا رو نمیزنه 

مثال زدم

خیلی زیاد باحیا هست که حتی تو خلوتش هم اثر کرده

همیشه من باید برم طرفش 

دلم میخواد یکبار اون بیاد طرفم بوسم کنه نازم کنه 

همیشه باید مثل گداها برم گدایی محبت کنم