2777
2789

دوستان همه میدونیم که دخل و خرج نمی‌خونه توان خریدمون پایین هست ولی این مشکل یه قشر خاص نیست مشکل همه ماست 

دوستان معلم تایپیک ایجاد کردن و با کلی دعوا میگن که در حق ما ها اجهاف شده 

میگم در حق هیچ قشری مثل کارگر اجهاف نشده و کسی هم صداشون نیست خودشونم هیچی نمیگن 

بعد میگن کارگران می‌خواستن درس بخونن ( از یک معلم که نسل آینده رو باید تربیت کنه انتظار چنین تفکری ندارم )

اگر به درس هست برید ببینید پرستاران چقدر حقوق میگیرن حقوق یه پرستار از حقوق یک دانشجو فرهنگیان پایین تره 

در کل این که اگه قرار باشه حقوق به قشر رو افزایش بدن زندگی اکثریت(کارگران) نابود میشه باعث افزایش اختلاف طبقاتی میشه  پس نیایین اعتراض کنید هی بگید در حق ما اجهاف شده شما ها باید برید از تورم شکایت کنید نه از مبلغ حقوق و این یک خودخواهی هست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نیست خیلی زحمت میکشند تو مدارس و با حونو دل درس میدن زبونشونم درازه دیگه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

پناه بر خدا 

کی گفته حقوق یه پرستار از دانشجو کمتره 

اره دیگه به زحمت خودشونه 

معلم نیستم 

ولی با این بخش حرفاتون مخالفم

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

اجحاف نبود؟

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

روزای معمول هم صبح تا ظهر میرن .بعد شوهرهای ما 12ساعت سرکارن حقوقشون یکیه با معلما

جسارتن شوهرتون چقدر میگیرن 

شغلشون چیه

نی نی سایت شده همدم روزهای سختم 😊                            لطفا دعام کنید که خیلی به دعاتون محتاجم ❤️             

به نظرم حق اعتراض دارن چه راجب تورم چه راجب مبلغ حقوقشون

از نظر من هر کسی که تو این مملکته حق اعتراض داره راجب این دو مورد

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

دبیر ها که اعتراض میکنن با سه روز تو هفته نصف روز خیلی عجیبن، توقع دارن سه تا 5،6 ساعت در هفته کار میکنن حقوقشون 5 برابر کارگرا باشه که حداق170، 180 ساعت در ماه کار میکنن

👏

من همونیم که ازش میترسیدم 😈....من همونیم که لبخندشو چاقو تراشید🔪....من همونیم که هنوز میگم همه دخترا عروسکن ولی من آنابلم💀....من همونیم که هرروز صبح وقتی پاهام زمین رو لمس میکنه شیطان میگه :اوه لعنتی باز بیدارشد🔪....من همونیم که هنوز میگم اگر نزنی میزننت👊....من همونیم که از کوچه بیشتر از مدرسه یاد گرفتم 🔪....من همونیم که برای هیچ احدی زانو نمیزنم حتی اگر تمام مردم جهان رو زانو هاشون راه برن😈....من همونیم که اولش رنجیدم ولی تهش شیک خندیدم 🔪....من همونیم که انتقام رو قبول دارم....من همونیم که اگه به فکر دور زدنم باشی باید قبلش بدونی خیلیا پیش من دوره دیدن....من همونیم که همیشه بر میگردم😈....من همونیم که هنوز میگم آهااای لنگی من استقلالی هستمااااا😏👑💙من همونیم که اگه یه رفیق واقعی داشته باشم هزارتا فداکاری براش میکنم ولی وای به روزی که بهم خیانت کنه 🔪....من همون🔪😈💪هستم .....❌11❌.❌HTX❌.....