2777
2789
عنوان

واقعا چرا معلم های عزیز آنقدر ناشکر هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 65 پست
هر کسی از شرایطش ناراضی هست میتونه تغییر شغل بده، بره درس بخونه معلم نباشه، استاد دانشگاه باشه، اونج ...

من معلم نیستم نه به تو نه به هیچکس دیگه‌ای اعتراض ندارم

آره میتونه شغلش رو عوض کنه یکی از گزینه‌هاش هم اعتراض کردنه تو و هیچ کس دیگه‌ای هم نمیتونه حق اعتراض رو ازشون بگیره کسی در این جایگاه نیست که حق اعتراض رو ازشون سلب کنه

من برای خودم احترام قائل بودم که بی‌احترامی نکردم که شخصیت خودمو له کنم ولی ظاهرا تو این احترام رو برای خودت قائل نبودی

الان دیگه باتوجه به این رفتار زشتت جواب همچین آدمی رو نمیدم ولی تو هرچقدر دلت میخواد ریپ بزن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عریزم شما فقط یه قشر را نشون بده از کارشون راضی باشند، خدا را شکر اکثر اقشار پول میخواند بدون کار کردن، واقعا عجیبه میاد طرف عوض اینکه کارش را انجام بده، سوهان ناخن میکشه و اهنگ گوش میده و چت میکنه بعد میگه وااای در حق ما ظلم‌میشه

عزیزم برادرم 6 روز در هفته، هر روز 8 ساعت کاری میرفت سرکار تو شرکت، 24 روز در ماه 18 می‌گرفت، الان س ...

چهار روزه از ۷ تا ۲ دبیری

بقیه مشاغل میتونن مرخصی نرن و در پایان خدمت به خاطر مرخصی های نرفته وجهی دریافت کنن ولی معلمی اینجوری نیست تابستون مرخصی اجباریهه دلخوشی نداره حتی مریض هم بشی باید بری سرکار

معلم چیه برادرتون؟؟؟

https://www.karzar.net/152508امضا کنید لطفا🙃
اول این که دوست خودم فرهنگیان دانشگاه شیراز داره میگیره توی گوگل هم سرچ کنید واضح مشخصه همینطور فیش ...

فقط میخوای یه چیزی گفته باشی اصلا اینجوری نیست😂😂

https://www.karzar.net/152508امضا کنید لطفا🙃