2777
2789
عنوان

دماوندم بیایید جوجمو حدس بزنید چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 8120 بازدید | 84 پست
ساقول بالام

ترکی؟! قمی؟! یا دماوندی ؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولی پسر دومی و سومی دختر

ای جان منم سه تا دارم ولی اصلا ب چهارمین نمی اندیشم 🥴

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
گلم ازهمین جا بهت بگم اولا مبارکه دوما علاعم هیییییییییچ ربطی ب جنسیت نداره من علاعمایی میگفتم۹۹درصد ...

صرفا جهت سرگرمیه 

حدس و گمان و تفریح 

خودم میدونم همش الکیه 

الحمدلله رب العالمین ...
ترک اردبیلی ساکن قم عاشق قله دماوند

همون😁منم ترک زنجان و مقیم قم 

گلم ازهمین جا بهت بگم اولا مبارکه دوما علاعم هیییییییییچ ربطی ب جنسیت نداره من علاعمایی میگفتم۹۹درصد ...

دیروز انتی گف دختر عزیزم؟من دیروز انتی بودم قبل اینکه من بپرسم گف پسر گفتم چن درصد احتمال میدین گف صددرصد اما چون اونقد گفتن انتی اعتماد نکنین باور نمیکنم😕

من خواهرم ۳۸ سالشه یه دختر ۷ ساله داره آبجی میخواد ، خواهرم دوبار حامله شده ولی تو دوبار بچه رشدش مت ...

بآید بره ی سری آزمایش های ژنتیکی بده و سونوگرافی انجام بده کنترل بشه 

الحمدلله رب العالمین ...
صرفا جهت سرگرمیه حدس و گمان و تفریح خودم میدونم همش الکیه

فقط و فقط سالم باشه من اللن ی هفتس درگیر ازمایش و سونوهامم دارم سکته میکنم اولش گفتن مشکوک ب سندروم بعد سالم بود بعد الان تو سونو وزن جنین رو غیر نرمال زده جنین ۱۷هفته زده ۱۹۰۰گرم 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
دیروز انتی گف دختر عزیزم؟من دیروز انتی بودم قبل اینکه من بپرسم گف پسر گفتم چن درصد احتمال میدین گف ص ...

ن فداتشم ۱۷هفته هستم انومالی گفت دختر

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون