خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ای جان منم سه تا دارم ولی اصلا ب چهارمین نمی اندیشم 🥴
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
من خواهرم ۳۸ سالشه یه دختر ۷ ساله داره آبجی میخواد ، خواهرم دوبار حامله شده ولی تو دوبار بچه رشدش متوقف شده سقط کرده ، بنظرتون از چیه من فکر میکردم از سنش هست
گلم ازهمین جا بهت بگم اولا مبارکه دوما علاعم هیییییییییچ ربطی ب جنسیت نداره من علاعمایی میگفتم۹۹درصد ...
دیروز انتی گف دختر عزیزم؟من دیروز انتی بودم قبل اینکه من بپرسم گف پسر گفتم چن درصد احتمال میدین گف صددرصد اما چون اونقد گفتن انتی اعتماد نکنین باور نمیکنم😕
صرفا جهت سرگرمیه حدس و گمان و تفریح خودم میدونم همش الکیه
فقط و فقط سالم باشه من اللن ی هفتس درگیر ازمایش و سونوهامم دارم سکته میکنم اولش گفتن مشکوک ب سندروم بعد سالم بود بعد الان تو سونو وزن جنین رو غیر نرمال زده جنین ۱۷هفته زده ۱۹۰۰گرم
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون