2777
2789
عنوان

مد جدید در نی نی سایت😐

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 75 پست

دلیلش شون موجهه خب ...مثلا کسایی که آی یو اف کردن گروه زدن و همه اونا از تجربه و ....هم استفاده میکنن یا کسی میخونه و یه سری از استرسهاش کم میشه ....

من خودم بدون اینکه انتظارش رو داشته باشم برا جنین م امینوسنتز نوشتن و دنیا رو سرم خراب شد که هیچکسم نبود با یه تجربه راهنمایی م کنه .... 

تا اون گروه امینوسنتز رو دیدم .....ک لا سوالهام کل استرسهام با خوندن تجربه و نوشته کاربرها رفع شد و .......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه موضوعای زیادی هست که باید زده بشه مثلا

منو ریپلای نکن های نی نی سایت بیاید دور هم باشیم

دوست نداری تو تاپیک بمونی بروبیرون های نی نی سایت بیاید دور هم باشیم

و......خیلی های دیگه از این قبیل بیاید دور هم باشییییییم  

◄ نِوِشتَטּ کــار مـَטּ نیســـتـــ ► 
خب میخوان با کسایی که شرایط خودشون رو دارن همصحبت بشن مسلما خاممای باردار ترجیح میدن با بادارها هم ...

باو خو میری توشون بیشتریا هم دارن درباره چیزای مختلف حرف میزنن ن شرایطشون خب ادن حرفارو میشه تو تابپیک عمومیم زد 

خب شما یه تاپیکی بزن که همه با هم خوش باشن اون تاپیکی که فکر میکنی درسته و باید باشه رو خودت بزن و ...

ن باو من چیکاره باشم از اون تایپیکام هست جات خالی دیشب گیسا همو گرفته بودن😂😂

خب بعضی گروهها رو من نمیدونم,ولی الان تاپیک ما برای دوستایی که میکرو و آی وی اف میکنن,یعنی همه فقط س ...

من تو تاپیک شما اومدم و واقعن تعجب کردم ک همه دارن درباره موضوع حرف میزنن و واقعا خودم خیلی خوشم اومد منظور من شما نیست منظورم اون دوستاییه ک الکی میزنن

ولی خداایش همین تاپیکا تجربیات ما رومیبره بالاا هاا راهکارای خوبی میدن یا ازاشتباهاتشون درس میگیریم 

من هروقت میام نی نی سایت میگم کاااش چند سال پیش هشت سال پیش بااین سایت اشنا میشدم اونوقت ممکنه تو زندگیم خیلی ازراه ها رواشتباه نمی رفتم یا خیلی چیزا رو یادمیگرفتم ممکن بود الان اوضاع وشرایطم بهتر بوود

◄ نِوِشتَטּ کــار مـَטּ نیســـتـــ ►